A féltékeny nővel és határozottságával hogyan boldogul az ember? – Kérdezz-Felelek #230

Kapcsolati válságKapcsolati válságVIDEÓVideótár

A féltékeny nővel és határozottságával hogyan boldogul az ember? – Kérdezz-Felelek #230

A féltékeny nővel tangózni kell. A nő féltékenysége normális. Az imádás és a lenyűgözés között vagytok. Ebből kell továbblépnetek, ami kockázat vállalás nélkül nem fog menni.

Férfi kérdés a féltékeny nővel kapcsolatban

“30 éves vagyok, jövőre nyitom meg a vállalkozásomat. Sokáig csak álmodoztam róla, néha elhittem aztán egyre többször, most pedig teljesen elhiszem hogy képes vagyok rá. Barátnőmmel két és fél éve vagyunk együtt. Ami szeretek benne hogy hisz bennem. Ha néha alábbhagy a hitem, mindig támogat, erősít, 120%-ban biztos bennem, abban, hogy sikerre tudom vinni a vállalkozást. Viszont féltékeny is. Sokszor aggódik azon, hogy majd elhagyom egy másik nőért. Azt mondta – arra fogja – amiatt van, hogy a szülei elváltak és tíz éves volt mikor az apjuk otthagyta őket. Ezért ez a félelem benne maradt, nem tehet róla. Próbált fejlődni, volt pszichológusnál, olvas könyveket a témában, mert érzi, hogy neki sem jó ez így.”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture