Legyek őszinte vagy titokzatos? – Kérdezz-Felelek #223

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

Legyek őszinte vagy titokzatos? – Kérdezz-Felelek #223

Az “őszinte vagy titokzatos” attól függ, milyen férfit akarsz. Sőt. Attól se… Attól függ adni vagy kapni vágysz, amiben először is magaddal kell őszinte légy.

Női kérdés

“Kedves István és kedves férfiak! Sok önismereti és társismereti munka, tapasztalás van a hátam mögött. 45 éves vagyok, túl két váláson. Sok dolgot megértettem általatok, köszönet érte! Egy kérdés azonban folyamatosan foglalkoztat: a társkereső férfiak nagy része őszinteségre alapuló kapcsolatot keres, közben az is fontos nekik – a kapcsolat fenntartása miatt -, hogy legyen a nőben folyamatosan valami titokzatosság, kihívás. Hogyan lehet ezt a két dolgot párhuzamosan megteremteni? Szeretném ha segítenétek ebben akár konkrét példákkal.”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture