Biztos, hogy választ? – Kérdezz-Felelek #214

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

Biztos, hogy választ? – Kérdezz-Felelek #214

Igen, választ. Biztos. Ha valóban azt adod a férfinak, amire szüksége van, akkor biztosan választ.

Haladó női kérdés

“Kedves István! A Korszakos út valóban tökéletesen lefedi a nővé és férfivá válás folyamatát. […] van egy dolog amiben még nem tudtam – hogy úgy mondjam – tisztánlátásra jutni sem általad sem a saját tapasztalatom vagy klienseim példája által. […] a szerelme által fel lelkesült nő ad és ad és ad, és valóban nem mérlegel, hogy mit kap vissza. A férfi pedig örömmel fogad, fogad, fogad, ami által egyre mélyülő szeretet ébred benne a nő iránt és eladósodik. Majd, mikor a férfi kezdi érezni, zsigeri szinten érteni, hogy tulajdonképpen közben a sorsa is eldőlt, hogy igazából már beengedte a nőt, akkor gyakran távolságot vesz. […] Szüntet, időt, távolságot, teret akar és vesz is. Egyrészt mondod, hogy a hittel teli nőt biztosan választja a férfi, másrészt azt is mondod, hogy a férfi vagy választja azt a nőt, akivel megfelelő ideig tapasztalat mindezt, vagy nem. Ilyenkor törvényszerű-e, hogy a férfi választ vagy nem ismer a […] nőre és nem választja?”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture