A szerelmem pap, mit tehetek? – Kérdezz-Felelek #202

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

A szerelmem pap, mit tehetek? – Kérdezz-Felelek #202

A “szerelmem pap” esetében is ugyanazt teheted. Ügy ez is csak, mint bármely más – a fontos, hogy a helyén van-e benne, tehát a közösség, ahol szolgál tényleg az Övé, valóban a “végleges”-e?!

Speciális helyzet – női kérdés

“Nem tudom, hogy Joós István rendszerében hogyan illeszthető bele a mi kapcsolatunk, mert a szó szoros értelmében véve ez nem kapcsolat és mégis az; Ralph (Tövismadarak) szerint is. Az fontos neki hogy ott legyek, de csak azon szabályok szerint amelyeket ő diktál. Oldalborda vagyok de néha lázadok. Ralph számára a női Társ, segítő vagyok egy olyan miliőben, ahol nem lehet női Társ, segítő. Összevesztünk legutóbb, mert én nem értem őt, ő nem ért engem. Neki mindennél fontosabb a feladata, hivatása; igazi Férfi megtalálta az ügyét, a harcostársakat és beleállt teljes mellszélességgel. Én így látom, azonban ő is tudja, hogy ez így billeg, mert csak amőba a férfi nő nélkül, ahogy István mondja.”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture