Közösséget építünk itt, ami azonban nem megy a Ti részvételetek nélkül – csakis a részvételetek által tudjuk meg, hogy mi valóban elég jó.

Mely okból nem egyszerűen csak “megélhetési kérdés” az ÉNAKADÉMIA számára ezért vagy azért pénzt kérni, hanem “minőségbiztosítási” kérdés, mert a világon ez a legegyértelműbb visszajelzési mód arra, hogy valóban igazán jó-e Szerintetek, amit mi itt adunk, és a Csapatot is folyamatos fejlődésre ösztönzi.

Korábbi kezdetleges tagsági rendszerünket továbbfejlesztettük tehát, az eddig egy helyett mostantól három tagsági szint elérhető, ahol a középső ingyenes csoport-látogatást a “VIP” verzió pedig személyes mentort is tartalmaz.

Hogy miért fizess elő?

1. hogy segíts – szerintem ez a legfontosabb, ha jó az ügy, ha lelkesít, ha hasznosak voltunk Neked, ha szeretnéd, hogy terjedjen ez a megközelítés, akkor az előfizetés a legegyszerűbb mód, ahogy segíthetsz, ahogy részese lehetsz a “harcnak”;

2. régebbi videók miatt – a régebbi videókat a mai nappal elkezdjük visszavonni a Facebook és YouTube listákból, ami friss, az továbbra is mindig látszik majd, de néhány hét után az oldalon lesznek csak elérhetők, az archívum előfizetés mögé kerül;

3. közösség – klubesemények és helyi csoportok várnak, Budapest után vidéki városokban is, sőt ilyet tartani is tudsz, vagy akár saját meglévő női köröddel is csatlakozhatsz (!), ha szeretnél, hogy más tagokat is elérj;

4. kedvezmények – és persze kaphatsz kedvezményeket is, abszolút érthető, fontos ok ez is, ha csak egyetlen eseményre eljössz vagy nehány kurzust veszel már “meg is térült” az előfizetés díja.

Hát így.

Részletek a Klub menüpont alatt a főmenüben, és Az Ego Korszakai című előadás már ingyenesen vár minden előfizetőt és tagot – illetve, hogy akkor most még egy kivételes okot rátegyek: ÚT-MUTATÓ könyvet adunk ajándékba, ha május 1. éjfél előtt csatlakozol. (Átvehető az előadáson személyesen, vagy postázzuk, mely esetben a postaköltséget sajnos ki kell azért fizesd… 🙂)

Örömmel,
István