Miért bizonytalan időszak a férfi életében a válság időszaka? Miért nem helyes hozzáállás a férfitől akarni? Merjük nőként mondani, hogy mi esett jól, vagy rosszul, merünk érzelmi érintettséget mutatni? Mikor sírtál utoljára egy férfi előtt? 

A videó tartalma

  • A férfit az érdekli, hogy a nő HOGY VAN
  • A fő problémája a férfinak, hogy a világ feszíti
  • Ha a nő mutatja az érzelmeit, megismerheti a férfi igazi reakcióit

Az a 20-30-40-50 éves férfi, akinek az életében van tér (új) nő megjelenésére, bizonyosan válságban van. Ha pedig válságban van, értelemszerűen nem nyugodt és magabiztos. A férfinak ebben az időszakban nem úgy mennek a dolgai, ahogy szeretné, fél, meg kellene újuljon. Erre jön rá a női elvárashalmaz, hogy mit kellene tegyen, mit nem csinál jól, és ebből a férfi nem kér egy idő után. Fölösleges a férfitől akarni ilyenkor, hisz elég ha feszíti az élet, nincs szüksége arra, hogy még a nő is ezt tegye vele. A férfi viszont automatikusan reagál a nő érzéseire. Ezeket az érzéseket akkor és ott kell mutatni, amikor jelentkeznek.

video

TIPP
Ha érintettnek érzed magad, vagy csak mélyebben érdekel a téma, beszélgetnél róla, kíváncsi vagy mások tapasztalataira és esetleg vezetők tanácsaira, akkor is szeretettel vár közösségi oldalunk: az EgoYoga.


Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.