Győzni szeretnél? Szuper. Van-e Célod, amibe MINDEN erődet tolod, mert fontosabb, mint a kényelmed és a családod? Ha nincs, vesztes maradsz.

Hogy kinek képzelem magam?
Ugyan… tudod, hogy ez így van. HARC nélkül senki vagy.

Ha nem hullafáradtan fekszel este, és nem lelkesen kelsz reggel, akkor a vesztesek tömegéből vagy egy: szürke és érdektelen. Hogy igenis vannak színeid? Hol? Nem látom. Hogy a lelkedben ápolod őket, és sokat dolgoztál magadon? Nagyszerű. Akkor, hagyd az önismeretet a francba, és MUTASD ezt most már meg! Hogy de az kockázatos? Ja, igen… akkor mégse, hanem maradj inkább szürke, minek feszegetni, ami nem megy, halogass csak tovább, és halj a céltalan erőből fakadó depresszív agresszió értelmetlenségébe bele. Kemény szavak. Igen. Mert

Fájdalmat AKAROK okozni Neked.

Neked és magamnak, hogy a Tettek áttörjenek. Mit HISZEL magadról el? Mit TESZEL érte meg? KIKKEL vágsz bele?

Inspiráció gyanánt egy videó, alább, a vitorlázás szent grálja megvalósult:

Aztán egy következő arról, hogy ennek mi volt az ára, technológia, igen, de főleg a CSAPAT, hogy a vitorlák állítását és a reptetés felügyeletét a kormányos a társaira bízza, hogy egy géniusz a csapatot így szervezze meg, a rendszert így alakítsa.

Végül egy harmadik, amiben a VESZTES szavai a lényeg, hogy a bukást hogy éled meg. Agyonver, mint engem is tíz éve, mert az egód akkora, hogy feldolgozni nem tudja, vagy alázattal nézed, tanításnak veszed, és megújulva, sőt korábbi ellenfeleidet lelépve térsz vissza?

Nagyra nőni végül csakis nagy bukásból lehet.

HA túlélsz, HA nem adod fel… amit az mutat meg, hogy visszatérni mersz-e. A Férfinak HARCA kell legyen, a Siker CSAK csapatban elérhető, amihez BIZALOM az Alap – anyagi siker, megértő Társ, boldog család, jó egészség pedig MIND jutalom csak.

Nos?

Szólítsd meg a többieket, ha TUDOD mit akarsz, vagy kapcsolódj olyanhoz, akinek Szerinted JÓ a célja!

Hajrá Férfiak!

Barátsággal,
Joós István