Van az a helyzet, amikor a nő már biztosan érzi, hogy eleget tett bele a kapcsolatba, most a férfi következik.”

Ha a férfiban megszületik a döntés, erővel érkezik!

 

Kérdés:

“Mi a helyzet olyankor, amikor a fel nem vállalt szeretői kapcsolatot megszakítja a férfi, elmegy, de a nő úgy érzi, hogy a történet még nincs lezárva, várnia kell rá?”

Válasz:

Van az a helyzet, amikor a nő már biztosan érzi, hogy eleget tett bele a kapcsolatba, most a férfi következik.

 

Részletes magyarázat

Ha a férfi szakít, tudni kell elengedni

A nő tudatos, erős, független korszaka utáni időszak arról szól, hogy magával ragadja az az élmény, hogy a férfihoz tartozik. Ebben az időszakban tapasztalja meg a nő, hogy ad a férfinak, csiszolódik a kapcsolatban. Ekkor tanulja meg az odaadást, a követés

t. A férfi pedig megtapasztalhatja azt, milyen kapni, milyen a nő hite és döntenie kell. Amikor a nő azt érzi, hogy mindent megtett, ennél többet már nem tud tenni, akkor jön el annak az ideje, hogy várjon.

Ebben az időszakban a nő már nem akar, hanem már tud várni és a férfiba vetett hite megrendíthetetlen. Megvan a nőben az alázat ahhoz, hogy ne erőlködjön, hanem megadja azt az időt a férfinak addig, amíg az majd választ.

Amíg a férfinak leesik, hogy ez már régen eldőlt, akkor amikor elkezdett a nőtől elfogadni és mélyen beengedte a lelkébe.

A nő életközepi válságának az első szakasza az, hogy határozott. Tudja az irányt, megy felé. Ez a tudatos időszak. A korszak vége, hogy végre egy férfi lenyűgöző számára. Ez az egyedüli módja a továbblépésnek.

Szakítás után visszajön, ha megtapasztalja a korábban odaadó nő hiányát

A nő részéről a férfi felé forduló lenyűgözött szerelem egy módja, hogy meg tudja adni a teret erre is, ezt is megteheti, hogy akármeddig vár. A férfinak a felismerés a nő hiányának megtapasztalása és a szenvedés árán érkezik meg.

Ha a férfi megtapasztalta a nő odaadását és hitét, majd megtapasztalja a hiányát, nem tud mást tenni végül, mint választani. Ez idő, néha hónapok. Viszont ha megszületik a férfiban a döntés, akkor erővel érkezik és már nem bizonytalankodik tovább.