“17 év után válunk, és én rontottam el. Lehet még remény?” – Kérdezz-Felelek #42

Kapcsolati válságKapcsolati válságVIDEÓVideótár

“17 év után válunk, és én rontottam el. Lehet még remény?” – Kérdezz-Felelek #42

Nem, remény most nincs. Talán majd később lehet, de ehhez előbb Férfivá KELL szüless.

Férfi kérdés

“Kedves István! Elnézést, hogy ismeretlenül zavarom soraimmal. Csak egy gondolatot szeretnék öntől, ami úgy gondolom, őszinte lesz, miután leírom rövid történetemet. tizenhét év után válok a feleségemtől. Mindennapi történet lehetne a miénk, de nem az volt. Tizenhat évnyi szerelem volt a miénk. Végiggondoltam már ezerszer, hogy mit és hol rontottunk el, és mindig oda lyukadok, ki, hogy én voltam az, aki nem figyeltem eléggé a feleségem apró, pici rezdüléseire. […] Menet közben ő a munkahelyén megismerkedett egy nála fiatalabb férfival, akivel MINDENT meg tudnak beszélni, egymás gondolatait erősíteni. A férfi, szerelme bizonyságául még a feleségétől is elvált. […] Életem azóta gyökeres változásokon ment keresztül, ezt ő is látja, és nagyon örül neki. […] Tudom, az idő mindent megold, csak azt nem tudod, várjak-e rá, vagy engedjem el? […] Válaszát előre is köszönöm szépen!”

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture