A neten ismerkedő férfi lelép. Miért? – Kérdezz-Felelek #16

IsmerkedésIsmerkedésVIDEÓVideótár

A neten ismerkedő férfi lelép. Miért? – Kérdezz-Felelek #16

A neten ismerkedő férfi azért lép le, mert 1. történik az élet, 2. nem ő volt az igazi. Vedd észre inkább azt, hogy te mertél nyitni; ez a fontos!

Női kérdés

“Kedves István! Miért lép le szó nélkül a férfi? Vagy a Férfi nem lép le, ezt csak pasik teszik? A helyzet röviden: társkereső, egyikünk sem független, nekem nem volt előtte szeretőm, állítása szerint neki sem. Első házasságban élek, ő egyszer elvált, második kapcsolata, de nem házasság. Szóval, ismerkedés, rögtön azonos hullámhossz, nevetés, humor, közös érdeklődés, leírom, kitalálom a gondolatait, leírja, kitalálom a gondolatait, telefonbeszélgetések. a lelkem szárnyal, iszonyatos energiákat mozgat meg, beleszédülős történet. Megbeszéljük, hogy találkozunk körülbelül három hét után, sajnos nem jön össze, lebetegszünk mindketten. Telnek a napok, érzem benne a változást. Kérdezem, ő válaszol: nincs semmi baj. Meggondoltad magad? Erre ő: nem, szólnék ha így lenne. Mégsem olyan, mint volt, ritka a kommunikációnk. Engem nem hagy nyugodni, kérdezem. A válasz: megviselt a találkozás elmaradása, nagy távolság, úgy gondoltam heti egy találkozó, de lehet ezt én nem tudnám csinálni.”

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture