Adós vagyok egy mondással, évek óta már, és most megvan: Építsünk MŰKÖDŐ közösséget!

… valódi, Igazi, ÉLŐ. Közösséget.

Hónapok óta dolgozik ez bennem, de a bimbó egy friss moziélmény nyomán pattant ki, az alábbiak szerint:

 

Meghaltak. Mindenki meghalt. És miért? Egyetlen szó. A reményért. Messze a legjobb csillagok háborúja film volt, amit eddig láttam. Messze. Az erő velem van, én és az erő egy vagyunk. Az erő velem van, én és az erő egy vagyunk. Az erő velem van, én és az erő egy vagyok… 

Igen. Pontosan ilyen életet szeretnék, vágyom, akarok, törekszem élni, mert csakis ilyen életnek van értelme – köszönöm Hollywood!

NAGY ÉLMÉNY volt.
..és akkor ezennel meghirdetem a magam kis forradalmát is.

Csatlakozz, ha Közösséget szeretnél!

Mert ELEGEM van a Facebook oldalain pocsékolt temérdek időből, mert igenis TUDOD magad ennél jobban is használni. Sokkal, sokkal jobban, ha csak MERED magad mutatni, a szívedre hallgatni, másokkal igy kapcsolódni… amihez most akkor platformot építünk.

Nos?

Aki MER az nyer.
Hiszem, látom, vallom.

Hát Te?

Lépések:

1. Mutasd meg magad!módja, hogy kitöltesz egy kérdőívet. Ez az első lépés. Magadnak, magaddal. Értelme a katarzis, amit egy a Facebook profilodnál igazabb, mert emberibb, mert esendőbb önmagunk felvállalása jelent, olyannyira, hogy akár név és arc nélkül is jöhetsz, de itt az igazságot mondd. Nos? Első mérföldkő: 100 jelentkező. És ha ez megvan, akkor a résztvevők közösségi kapcsolódására külön weboldalt, illetve mobil alkalmazást készítünk. Részletek ITT

2. Kapcsolódj!bárkihez, akit vonzónak érzel, legyen a cél mentori kapcsolat, ötletelés, közös projekt vagy akár közös élet… hamarosan. Mert a résztvevők közösségi kapcsolódására külön weboldalt, illetve mobil alkalmazást készítünk, amint százan összegyűltünk.

3. Indíts csoportot!harmadik lépés a Tér. Lesz. Teret adni és tartani. Ehhez már ma is van képzés, de a jövőben egyszerűbb lesz. Ugyanis a jövőben nem egyszerűen csak férfi klubok és női körök lesznek, hanem a Ti ötleteitek, tehát lelkesedésetek mentén induló MUNKA csoportok is, ahol az ötletekkel foglalkozunk majd, ahol azokra csapatok állhatnak össze.

4. Új élet.a munkacsoportokból projektek, vállalkozások, valódi munkahelyek fognak születni, erős új csapatokban, tapasztalt mentorokra támaszkodva. HA egyszerűen csak őszinték merünk lenni. Az én életem így alakult, így vagyok ma, aki vagyok, így érkezett társ és csapat, így indult közös vállalkozásunk: HISZEK tehát ebben. Sőt. Véleményem szerint a kisvállalkozások kora jön el, ahogy tömegek pörögnek a nagyvállalati munkahelyekről ki, és mert az internetnek köszönhetően a jó ötletek ma sokkal könnyebben találhatják a célpiacukat meg. Amihez Specializáció a kulcs. Tehát önfelvállalás. Valóban azzal, és CSAK azzal foglalkozni, ami Lelkesít. 

Nos?

Az ERŐ VELÜNK VAN, az a közösség reménye – a remény közössége – ezennel, ezzel indul. Itt és most. 2017 vízkeresztjén, és igenis VAN esélyünk a sötétség, megalkuvás, önelfojtás, harácsolás és közömbösség… az önközpontúság hatalma, a boldogtalanág birodalma ellen, VAN remény.

Nekünk.
Együtt van.

Első lépés ITT

… magunkat mutatni. Amit ÉN máris – mindjárt – kitöltök, részemről egyedül IS elindulok akár, mert fontosnak érzem korunkban most ezt, olyannyira, hogy más utat nem is látok. Mint az őszinteségre építő közösség.

Mert az ERŐ velem van, én és az ERŐ valóban egy vagyok. 

Szeretettel, boldogan és büszkén

Joós István
ember