Miért indítok Énakademia csoportot?

A kezdetektől olvasom István írásait. Vágtam már földhöz telefont, megfogadtam, hogy többé szóba sem állok vele, és sokat harcoltam azért, hogy bebizonyítsam, nincs igaza.

Majd lassan azt vettem észre, hogy elfogytak az érveim és az alternatív utak bezárultak. Úgy éreztem én már tényleg mindent megpróbáltam, mégsem haladt az életem. Így elindultam erre. Gondoltam megnézem itt meddig jutok. Elkezdtem gondolatban végiggondolni, hogy mit is kellene másképpen csinálnom, mint eddig. Kis célokat, feladatokat tűztem ki magam elé. Figyeltem a saját és a környezetem reakcióit. Lassan be kellett látnom, hogy a változás beindult, sokkal jobban éreztem magam és az életem is kezdett megváltozni.

Ez újjabb erőt adott ahhoz, hogy még jobban belemélyedjek a világképbe. Amikor István felkért, hogy tartsak egy előadást a nőknek arról, hogy hogyan kellene viselkedniük a férfiakkal, örömmel elkezdtem összeírni a pontjaimat. Közben azt vettem észre, hogy ül velem szemben két férfi es mondják az övéiket. Kicsit meglepődtem, de már rutinos követő voltam, így támogattam a beszélgetést és vártam, hogy mi lesz az eredmény.

Az így megszületett pontokkal teljes mértékben egyet tudtam érteni. Ráébredtem, hogy segíteni azzal tudok, ha megmutatom a nőknek hogyan lehet megvalósítani ezeket az elvárásokat úgy, hogy közben megtapasztalják pozitív hatásaikat is. Ezen az úton szeretném támogatni azokat, akik elindulnak, mert itt nőnek lenni jó.

Gálné Berényi Adrienn

 

[öt alkalmas női workshop február 23-án indul, gyakoriság kéthetente, részletek és jelentkezés ITT]