Nem értek a hagyományos sikertréningek azon alapvetésével egyet, hogy az önbizalom és az akarás felerősítése – jó vagy, képes vagy, megcsinalod – a helyes út a sikerhez.

Szerintem nem. Sőt. Az ilyen erőszakolt, tehát akarás alapú “sikernek” óriási ára van az én tapasztalatom szerint, mégpedig az egészség megromlása és akadozó emberi kapcsolatok, tehát betegség és magány.

Meggyőződésem, és tapasztalatom, hogy lehet másképp, harmónikusan, mely okból összeállítottam egy programot, a  BOLDOGÍTÓ tréning erről szól, hogy ezt hogyan, “sikertréning” a la Joós István.

Igazából workshop sokkal inkább, mivel szűk körű.

Lényege, hogy az igazi siker helyes célon és őszinte lelkesedésen múlik az én tapasztalatom szerint, amihez magadat és a világot kell jobban, tehát igazabban látni – a sikertelenség legfőbb oka NEM az önbizalom hiánya, hanem önbecsapás, ami miatt aztán önbizalma és lelkesedése sincs az embernek, hogy a munkát az álmaiba beletegye, mert maga sem hisz bennük, mert maga sem érzi őket kellően igaznak, tehát elérhetőnek.

Várlak

  • ha nem érzed sikeresnek magad
  • ha gond van az egészségeddel
  • ha nem jól működnek a kapcsolataid
  • ha nehéz a külső megjelenésed elfogadd

Várlak, mert tudok segíteni.

A világot és benne Magadat helyesebben látni, amitől az abban elfoglalt szerepedről való kép, tehát az álmok és a célok, sőt a tevékenykedés módja és eredményessége, és ezekkel együtt egészség és kapcsolatok is mind-mind automatikusan változnak. Ugyanis az önbizalom eredmény. Annak eredménye, hogy helyes a cél és magamat alkalmasnak érzem.

Ígérem, mert velem is így volt.

A program részeként az általam használt korszakos életút modellen magad elhelyezni is segítünk, tehát akkor is nyugodtan gyere, ha csak ez érdekel.

Szeretettel és kíváncsian,

István