Alapok

június 16. › ÚT-MUTATÓ – Hol jársz? Hasznos érteni.

Az első lépés megérteni saját helyzetedet. Erre való az Út-Mutató előadás és műhely, ahol a férfi és női korszakok általunk megfigyelt jellemzőit mutatjuk be, amik megértése saját pillanatnyi helyzetedből való továbblépés irányában és módjában segít.

július 5. › LOVAGI TORNA – Férfi-nő szerepek gyakorlása

A jól működő párkapcsolat alapja tapasztalatunk szerint a férfi és női szerepek egyre jobb megértése és helyes megvalósítása. Ez a tréning a saját jelenlegi működésedre segít rácsodálkozni, továbbá lehetőséget ad a továbblépést gyakorlatban is tapasztalni.

 

Férifaknak

június 8. › HARCOS EDZÉS – A férfi vezet ÉS követ

A tréningen a felelős férfi működésről tanulhatnak azok, akik már megtalálták azt a tevékenységi kört, mellyel szívesen és lelkesen foglalkoznak, vagyis az Ügyüket. Segítünk a más férfiakkal és a választott nővel való helyes együttműködést jobban megérteni, sikeresebben gyakorolni.

június 22. › ÜGY-MŰHELY – a saját Ügy felfedezése, együtt

Még nem találtad meg azt a feladatot, munkát, ügyet, mely valóban lelkesít? Mely olyan belső erővel tölt meg, melynek segítségével nem ismersz többé lehetetlent? A rossz hír, hogy nem fogjuk helyetted megtalálni, de az biztos, hogy ezen a tréningen olyan irányt, inspirációt kaphatsz, ami segít közelebb kerülnöd funkciód lényegéhez.

 

Nőknek

június 8. › KIRÁLYNÉKÉPZŐ – 5 alkalmas tréning amazonoknak

Ha már úgy érzed, nem akarsz tovább harcolni, hadakozni és csatázni, hanem készen állsz nővé válni egy férfi oldalán. A kemény, kihívásokkal teli gyakorlatok során egy valóban új szemléletet sajátíthatsz el, melynek központja a bizalom. Mert ez a kulcs. A bizalom a kulcs önmagadhoz és a férfihoz.

június 15. › KÖVETNI JÓ – Női szerep a gyakorlatban 

Ez nem tréning, hanem csoport, valódi női kör, ahol a követést gyakorló hölgyek egymással kapcsolódva kaphatnak követésel kapcsolatos kérdésekben és kihívásokban segítséget. Senki nincsen kész, kihívások vannak és lesznek, egyedül mindig nehezebb. Gyere, ha kapcsolódnál!

június 15. › MÁGIA MŰHELY – Ha átadnád, amit már tudsz 

Megfigyelésünk, hogy egy ponton túl az ember csak úgy léphet, hogy elkezdi átadni, amit tapasztalt, amit már ért, amit tehát tud. Nem mert készen van, hanem mert mind tartunk valahol. Átadásban lenni fontos a női jól-léthez, öröm, ha érzed ezt, várunk, ha segítenél másoknak. Van mit adj!

 

Ugyanez kicsit másképp: Facebook események