Hogy ez így nem megy tovább, sőt kibírhatatlan, hogy valamit tenni kellene, mert ELEGED van?

Ajánljuk ezt a programot, ha komolyan gondolod.
Ha csak nyűgösködni szeretnél, akkor: NEM.

 

A válság a változás előjele szerintünk, mint napnyugta a pirkadat előtt, ami bár kellemetlen, sőt a kettő között az éjszaka talán félelmetes is, de út CSAK előre van. Segítünk megoldani, változtatni, szembézni. Jártunk hasonló helyen, nem vagy egyedül, bármilyen magányosnak is tűnik esetleg most – sokkal gyorsabban, tehát kisebb megrázkódtatással juthatsz a szakadékon át, ha útitársat fogadsz, és ha munkára is hajlandó vagy, akkor talán még híd is akad… 

A válság megoldása változtatni, a szakadék túloldalán az élet napos. Az ÁT-kelés kockázatok vállalását jelenti, okkal történik ez Veled most, nincs mire várj, KÉPES VAGY RÁ – sőt tőlünk segítséget is kaphatsz.

 

Mi ez?

Segítség. Neked. Bármiben is vagy. Olyan emberektől, akik túléltek hasonlót – továbbadjuk, ami nekünk működött.

Pontosabban:

 1. személyes segítő – akinek saját hasonló tapasztalata van
 2. heti feladatok – konkrét tennivaló, ami tisztázni segít
 3. heti konzultáció – személyesen / Skype / telefon
 4. folyamatos rendelkezésreállás – válasz, amikor kérdésed van
[FIGYELEM, egy hónapos folyamatra jelentkezel, ha velünk ezt választod, mert az életben tapasztalatunk szerint nincsenek gyors megoldások. Mármint ez relatív. Néhány hónap szeritünk gyors, ahhoz képest, hogy az alább bemutatott válságokban az emberek nagy része éveket is kínlódik akár.]

 

Módszer

Módszerünk neve: Egológia, mert az egó állapotainak változásaival foglalkozunk. Sok konkrét életút és az emberiség ősi mítoszai és meséi alapján folyamatosan finomodó rendszerünket az alábbi ábra foglalja össze:

img_2561

 

Így segít Neked

Tapasztalatunk szerint nem a pubertáskor az utolsó nagy válság, hanem az emberi út egymást követő korszakok sorozataként folytatódik, amik között belső átállás kell mindig történjék, hogy az ember, hogy az életében haladhasson. Korszakról-korszakra. Csakhogy az új általában félelmetes, tehát ennek mi soká ellenállunk. Ami a válságok oka. Hogy az ember maga halogatja a változást. Tovább mindig előre van, amit legjobban tapasztalva fedezhetünk fel.

Másképp mondva: a válságok is a sikerhez hasonló csúcsok, csak épp negatívak, amiken át kell az ember menjen – tudunk Neked segíteni jobban megérteni a helyzetedet és a Rád váró döntéseket hamarabb meghozni, jártunk ott, ismerjük, tudjuk, mi használ.

Tipikus élethelyzetek alább – ha mobilon nézed: FORDÍTSD a telefonod oldalra!

 

Válságok

az Út állomásai

ÉBREDEZÉS

királyfi és királylány vége

KERESÉS
vándor és amazon eleje

MAGÁNY

vándor és amazon vége

GYAKORLÁS

lovag / hölgy korszak eleje

FELADÁS

lovag / hölgy korszak vége

IGAZODÁS

harcos és világszép eleje

RENDEZÉS

harcos és világszép vége

SZOLGÁLAT
király és királyné kezdete

Férfi Út

ahogy a férfi megéli

akad a karrier, sőt a magánlet is, változtatni kéne, de hogyan... NEM akarom a változást, a biztonság elvesztése félelmetes, nem ezért dolgoztam éveket. Más nők miért ilyen figyelmesek?

kirúgtak, tönkrementél, elvált az asszony, betegséget diagonsztizáltak, ezotéria / jóga önismeret / vallás foglalkoztat... összeomlás UTÁN magyarázat és új közösség KELL 

megvilágosodás mégsem sikerült, magam teljesen megismerni, viszont HELY kellene már, lelkesítő Ügy, értő Társ, nekem hogyan lehet?

sejtem már az Irányt, hogy mi is a Dolgom, de nem álltam még bele... Fókuszt kéne választani, és INDULNI végre, de nem elég jók a lehetőségek

csinálom, csinálgatom, de valahogy nem megy ÚGY, Igazán, ahogy a sikereseknek – és a Nők is csak körülbelül választanak

döntöttem, beleálltam, JÓ a Harc, a Dolgom valóban ez, Társ is érkezett, de valami még mindig Akad... mit nem veszek észre?

nem megy egyedül, mégsem, közösség KELL, amihez magam koráltozni muszáj, immár örömmel is teszem

megvan a helyem, működik az élet, vágyom megosztani, feszít, hogy másoknak segítsek – emberek, a Boldogság vár, HELY Neked is van, ha nekem működik Te is képes vagy rá!

Női Út

a tipikus női élmény

nem jó már együtt, jóideje, ha őszinte vagyok, eltávolodtunk és szürreális munka úgy csinálni, mintha minden rendben lenne – nem soká bírom már. Más férfiak miért ilyen kedvesek?

megcsalt a MOCSOK / randiztam a kedves pasassal és megérintett / betegséget diagnosztizáltak, NÁLAM, aki pedig mindenütt megfelelek... összemolás UTÁN, magyarázat és új közösség KELL

MEGY a harc, jó vagyok benne, elképesztő, hogy az ember mi mindenre képes ha kitart... másrészt MÉGSEM jó egyedül, egyre kevsébé bírom a magányt

megadtam magam, Férfi mégis kell, hajlandó vagyok belátni, de akkor most hogyan tovább... töketlenek és bénák vagy vad arrogánsok, akiket látok

randizgatok, pasik jönnek és mennek, olykor Férfi is látszik, de inkább csak szeretőnek akar, valamiért mégsem igazán megy

döntöttem, beleálltam, JÓ a Harc, a Férfi valóban Ő, megélhetésünk lendül, de valami még mindig Akad... mit nem veszek észre?

nem megy egyedül, mégsem, közösség KELL, amihez magam koráltozni muszáj, immár örömmel is teszem

megvan a helyem, működik az élet, vágyom megosztani, feszít, hogy másoknak segítsek – emberek, a Boldogság vár, HELY Neked is van, ha nekem működik Te is képes vagy rá!

 

Nos?
Öröm, ha megérint – várunk, ha továbblépnél.

 

Így működik

 1. VÁLASSZ segítőt: INNEN – bizalom a kérdés, ki érint meg, a választás nem kell racionális legyen, sőt komondottan nem jó, ha racionális. Az általunk ajánlott emberek A) voltak hasonló helyzetben, ismerik, B) kijöttek belőle, tudják mi segített, C) az egológus közösség és István támogatását élvezik. Nyugodtan bízhatsz abban, akit közülük legvonzóbbnak érzel! 
 2. Fizess elő és JELENTKEZZ – utalással vagy bannkártyával vagy a rendezvényeinken személyesen is fizetheted a díjat. A pénz beérkeztét követően személyesen keresünk meg, és az induló beszélgetés ekkor következik.
 3. Induló BESZÉLGETÉS – személyes találkozás az Általad válsztott egológussal és Istvánnal. Célja, hogy megismerkedjünk, a korszakos helyeztedről megbizonyosodjunk, és hogy minden a program működésére vonatkozó kérdésedre választ kapj.
 4. Heti FELADATOK – a feladatokat egyesével kapod – egy minimum időtartam egy hónap, a maximális pedig, ha folytatni szeretnéd: három. Mindig lesz magyarázat, és olvasnivaló is hozzájuk. A “tananyagot” István és csapata felügyeli, esetleges kérdéseidre is ők válaszolnak.
 5. Heti KONZULTÁCIÓ – célja az élmények feldolgozása, folyamatos kapcsolat és a soron következő feladat finomhangolása. Módja ennek személyesen vagy Skype vagy telefon – ahogy a segítőddel megbeszélitek, ahogy legkényelmesebb. (max. 120 perc / hó, rugalmasan beosztva)
 6. FOLYAMATOS rendelkezésreállás – figyelem, elfogadás, visszajelzés, tanács bármikor, amikor épp szükséged van rá. Módja írásos üzenet: Viber, WhatsApp, Facebbok Messenger, Skype vagy e-mail – az egyeztetett felületet folyamatosan figyeli a segítőd, és válaszol Neked, amint tud, ha kérdésed / gondolatod van. (max. 60 perc / hó, rugalmasan beosztva)
 7. Havi TALÁLKOZÓK – az Úton nem egyedül haladsz. Sőt. Mind járunk rajta. Személyes találkozók és klubesemények a többiekkel való kapcsolódást segítik, ezeket ingyenesen látogathatod – ahogy az Általad választott egológus által tartott csoportokat is, ha/amikor hirdet ilyet.

Hogy meddig? EGY hónap – vagy ameddig úgy érzed. A program egy hónapos és kétszer hosszabbítható, mert korszakváltásra és annak lekövetésére egy, kettő, vagy három hónap általában elég, ami után az ember felszabadult, boldog, elköszön, ÉL, szeret – de másrészt a közösség ezután is érték, maradhatsz is majd, ha szeretnél.

 

Díjak

 • a KORSZAKVÁLTÓ havi díja: 30 000 Ft
 • hosszabítás díja: 30 000 Ft / hó 
[FIGYELEM, a díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák, az általunk kiadott számlára “máshova nem sorolt egyéb oktatás” kerül.]

 

Indulás

 1. a teljes összeg elutalásával – ami után ITT jelentkezz be
 2. bankkártyás befizetéssel az oldal alján – utána jelentkezz
 3. ha személyesen fizetnél – akkor egy eseményünkre gyere el
[Az általunk használt fizetési rendszer működéséről, ha nem fizettél még interneten: információ ITT olvasható.]

 

Ajánlás

Soká volt álmom, hogy kézenfogjon egy tapasztaltabb ember, akiben bízom, és magához közel engedve segítsen az élet buktatói között – hogy bármikor legyen egy nyugodt hang, derű, türelem a vonal másik végén, aki meghallgat, bármi is történt, amellett, hogy amikor kell, tanácsokat is ad. A KORSZAKVÁLTÓ program ezt tudja adni Neked. Fontos, hogy tehát NEM azt ígérjük, hogy megoldjuk helyetted. Nem. A változás Munka. De aki ezt beleteszi, annak a meg is fog érkezni.

Joós István
alapító

 

Kérdés / Visszajelzés?

 • Joós Dórát hívd bizalommal, ha bármilyen kérdésed van: +36302407233
 • e-mailedre István válaszol, amint tud: joos.istvan kukac enakademia pont net
 • visszajelzésed hatalmas érték, bármi jöhet, akár anonym is, IDE várjuk!

 

Bankkártyás befizetés

KORSZAKVÁLTÓ – havi díj

Bankkártyás (PayPal) befizetés a kék cimkére kattintva.