Semmit. Mármint ez így nem teljesen igaz, de FONTOS, hogy nem tudod Te megoldani, a helyzet nem Rajtad múlik, hanem legfeljebb segítő vagy. A férfi akkor lép tovább, amikor eléggé szenved.

Női kérdés

“Kedves István! Pár hónapja találtam a videóidra, végre válaszokat kaptam rengeteg kérdésre, amikre a páromtól szerettem volna, de már egy ideje bezárkózik és nem tudom a lelkét megnyitni. Három gyermekes egyedülálló anyuka voltam, mikor majd’ három éve rám talált. Annyira szeretett, hogy szinte hihetetlen volt! És most… zárt ajtók. Kommunikáció az életünkről, a jövőnkről szinte semmi. Rengeteg adósságot, rendezetlen ügyet hozott a kapcsolatunkba, amikről nem akar tudomást venni. Nem beszél róluk, nem hagyja, hogy segítsek, még ha ajánlom se, inkább megharagszik és némaság. Még az ételt sem fogadja el olyankor. Szex is csak akkor van, ha én kezdeményezek, és közben olyan pillanatokat kapok el, hogy oldódna, hozzám ér, és gyorsan elkapja a kezét. Nagyon nehezen tudtam túltenni magam ezeken a dolgokon. De igazából már ott elindult, hogy megölelem és nem ölel vissza. A gyerekeket imádja, őket tudja ölelni, simogatni. Nem teljesen értem, mi történik. Mit kellene tennem? segíts, kérlek! Mik a meglátásaid? Előre is köszönöm!”

Oka van a zártságnak – értsd őt meg

Ami történik, az a válság. Ahogy ő ezt korábban ismerte, a mintái amiket hozott, szétesett, és ő válságba jutott. Ekkor az ember elkezdi felfedezni a saját életét és kitalálni, hogy ÉN ki akarok lenni. Itt alakulnak a fent bemutatott kapcsolatok. A férfi nagyon örül annak, hogy ebben az időszakban ő tud szeretni, imádni, lelkesedni – ez a felívelő időszaka a Vándornak. De még bennebb kell menni a Sötét Erdőbe, próbákat kell kiállni, hogy a férfi megtalálja és elfoglalja a helyét az életben. Mélyebbre kell menni a megoldásért. A racionális megoldások pedig elfogynak. Mit tehetsz ilyen helyzetben nőként és férfiként?? 

Jobban szeretnéd érteni a férfit? A Királynéképző kurzusunkban ebben is segítünk neked. 

video

Szeretnél többet tudni az előadóról? Kattints: Joós István.