Ezen a héten volt a tavaszi nap-éj egyenlőség, s még javában tart a nagyböjt. Az ember menne, indulna, de megtorpan, mert valami nem engedi még.

Újrakezdés, fiatalodás, megújulás, születés… Mind azt jelzik, hogy valami, ami korábban befásult, meghalt, elavult… képes megújulni. Ez a  változás akkor jó, amikor nem passzív közreműködője, hanem aktív résztvevője vagy. Konkrétan teszel valamit akár kapcsolati szinten, akár a munkádban, és annak következményeit viszed tovább. Persze nehéz, mert lehetnek kudarcaid, mert már megpróbáltad többször, talán sokkal többször, mint tervezted.

Ahogy mondani szokás: mégis maradtál… de vajon miért?

A legtöbbször férfi miatt. Ha nem lenne több dolgod vele, akkor egyszerűen leráznád magadról a helyzetet és túllépnél rajta. Ha a kudarc ellenére maradtál, ha valami még mindig vonz benne, ha reméled, hogy létezik még együtt, akkor az azt jelenti, hogy még dolgod van, még dolgotok van együtt! A férfi olyan válságban van, amiből csak az őt szerető nő támogatásával képes továbblépni. Ehhez a nézőpontodat kell megváltoztatnod! Meg kell értsd a Férfi helyes működését ahhoz, hogy segíteni tudd, s ha őt segíted, akkor mindketten lendültök és növekedtek.

Ebben segítünk Neked, ajánljuk A férfi identitásválság megoldásának négy pontja című cikket.

 

Bemutatkozik ÚJ Podcastünk a Sziluett!

Ez a nulladik adásunk, a továbbiakban hetente jelentkezik majd Berényi Adrienn és Máté Tímea meghívott vendégekkel. A másik ember személyes története inspiráló, fontos, hogy tapasztalat cseréinket eljuttassunk azoknak, akiket a férfi-nő-karrier témák érdekelnek. Fontos, hogy jól lásd, mások hogyan oldották meg párkapcsolati problémáikat, mi okozott nagy bukást, mi segített kiegyesedni? Iratkozz fel a csatornára, hogy nyomon követhesd a beszélgetéseket!

A párkapcsolatban a helyes irány megtartásával igenis túl lehet jutni a szakadékokon épségben. Lépésekben haladva, olykor zuhanva, máskor szárnyakat kapva. El kell indulni “csak”!

Indulnál, de valami visszahúz? Lenne türelmed, de úgy érzed kihasznál az élet, a párod, a munka? Sok nő választja saját magát, mert okos és erős, az ő karrierje fontos, és amúgy is volt már eleget alárendelt. Abban segítünk, hogy új nézponttal új megoldásokat találj a konkrét élethelyzetedben. Lépni már Te fogsz. A tavaszi megújulás rajtad múlik, tegyél bele mindent, amit tudsz, s hozd ki belőle a legtöbbet!

Nelli – szerkesztőség

 

Kapcsolódó kurzus: