Nők alkotása vagyok, Férfi

Férfi-Nő

Nők alkotása vagyok, Férfi

Előadtam vasárnap. Nőknek. Nőkről. Hogy mennyire nők alkotása vagyok, hogy mennyire sehol nem lennék nélkületek, hogy mennyire nem képes a Férfi magától és magáról képet alkotni.

Mennyire nélkülözhetetlen számomra a női minőség, hogy tölt, mint egy konnektor, valóságos csatorna a teremtőhöz, nyugalom, erő, bölcsesség forrása. Ha – amikor az érzéseit meri követni, megosztani, hogy mennyire hálás vagyok nőknek az életemben, hogy mennyire lécci-lécci-LÉCCI menjetek és segítsetek minél több Férfinek megszületni, mert nincs más út a báb (királyfi, hisztis gyermek) zárlatából kifelé, mint a NŐ bátorító szeretete, elfogadása. Nő, Férfi, Isten. Ez a sorrend, az odaadás, a bizalom, a visszatérés rendje és fordítva is Isten, férfi, nő a szeretet, a befogadás, a tér rendje.

Napi élményem ez. Máig. Folyamatosan. Csodás, erős, tiszta, szerető-megértő-elfogadó nők által növekszem. Napról-napra. Pontosabban nem általuk, hanem a saját tapasztalataim által. Önmagam egyre teljesebb felvállalása által, ami azonban nem menne, ha a nők nem hinnének bennem, nem bátorítanának a világ kibontakozásának kulcsa a nőknél van, amit azonban nem vehetünk el, próbáltam, kiderült, hogy bárkit el tudok csábítani, de elvenni nem lehet.
Az üdvösség kulcsait a Nő csakis önként adja az odaadásában van, mikor magát adja test, lélek és szellem, mikor érzi, és nem áll ellen és ez fontos, hogy vonzódni felesleges, mert a nő választ a kérdés tehát, hogy vonzó miként leszek, aminek egyetlen módja az önfelvállalás. A férfi útja kibontakoztatni az egyedi tálentumát, így egyre vonzóbb egyre több a tér benne fér-fi, befogad így érkezhet a nő, aki bízik.

Joós István, 2012. június 28.

Kapcsolódó kurzus:

Hozzászólások

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture