A nő célja megtalálni azt a férfit, akinek lelkesítő célja van.

 A  nő célja nem lehet a férfi!

Kérdés:

“Helyes- e, ha a nő életcélja a férfi, a férfi boldogsága?”

Válasz:

A nő célja megtalálni azt a férfit, akinek lelkesítő célja van.

A férfi boldogsága önmaga nem lehet a nő célja, hogy egyen sokat, meg szexeljen sokat, ez kevés cél.

A bölcs nő tudja, hogy a férfi nem tud magában boldogulni, hanem csak ha valamilyen hasznos tevékenysége van.

Így a nő célja a férfi célja, pontosabban a nő célja a helyén jól működő férfi.

Akinek van egy világos iránya és lelkes és megy és küzd és harcol és dolgozik.

A nő célja a közös hasznosulás, hogy van egy férfi, annak egy ügye, egy küldetése és azt a lehető legjobban ki tudja szolgálni, vagyis ki tudják együtt szolgálni. Hogy a lehető legtöbbet hozzá tudjanak a közös ügyhöz tenni.

 

Részletes magyarázat

Életközépi válság férfiak életében

A férfi életközépi válságának az első szakasza az, amíg a célja saját maga – a titánnak, a királyfinak a célja a saját sikere, ő az, aki kifejezetten magával foglalkozik.

A következő szakaszban a tudatos férfi célja a saját megvilágosodása, de az még mindig ő maga, ezt fontos észrevenni. Szuper, ha dolgozik magán, de ez nem elégséges cél.

A nő életközepi válságának a kezdetén az ego célja, hogy működjön együtt a karrier és a család, és gyerekek a hozott családi minták alapján.

A következő szakaszban a tudatos nő (amazon) célja a saját biztonsága, a saját tudatosodása és fejlődése és lelki békéje és saját érzéki örömei és imádók, akik ezt kiszolgálják.

A nő  életfeladata

Az út második felén  a nő külső célt keres és így többé nem cél a férfi és nyilván nem cél saját maga. Hanem megtalálni azt a nagyobb, méltóbb célt, amire ügyként, küldetésként, zeneként tekintenek, amit aztán együtt jól szolgálnak.

Amihez a nő a maga részéről nagy részben úgy járul hozzá, hogy ezen a férfin keresztül dolgozik.

A férfi a világban dolgozik, a világban  látszik az ő tevékenységének az eredménye, hogy működik, gazdagszik, amin a férfi, mint ügy, mint küldetés, mint harc dolgozik.

A nő pedig a férfit tartja, a nő a férfi gerince, ott van bölcsességgel, ott van nyugodt szavakkal, akár vacsorával és szexualitással, ott van jelenléttel, amelyre a férfinak szüksége van, de nem saját magához.

A nő célja megtalálni azt a férfit, akinek lelkesítő célja van. Onnan tudja, hogy ő az, hogy számára is lelkesítő, ami a férfit lelkesíti, ugyanazt a zenét hallják, akkor ehhez a zenéhez képest tudnak együtt jól dolgozni, jól működni, magukat napi szinten áldozni, magukat meghaladva a célt jól szolgálni.

Részletesebb magyarázat:

👉  ÍGY VÁLASSZ HELYESEN – választásaikban csalódott Nőknek [26 perc]