A nő a férfinak az életben lépni kell, hogy segítsen. Meghallgatni, bátorítani, hitet és megerősítést adni.

A világban kell, hogy a férfi továbblépjen és ennek az okozata az is, hogy kapcsolatra tud lépni!

 

Kérdés:

“Mi a teendő, hogy ha a férfi csak laza kapcsolatot szeretne, a nő már szerelmes, de a férfi azt érzi, nem képes elköteleződni, mégis keresi, vele akar lenni?”

Válasz:

A nő a férfinak az életben lépni kell, hogy segítsen. Meghallgatni, bátorítani, hitet és megerősítést adni.

A férfinak a nővel való kapcsolata egy nagyobb kép része. Az, hogy tud-e választani, tud-e dönteni, tud-e felelősséget vállalni, akar-e gyereket, szeretne-e házasodni, vagy csak semmi komoly, az közvetlenül áll azzal összefüggésben, hogy a férfi képével hogyan áll.

 

Részletes magyarázat

A párválasztás nehézsége a férfinél csak tünet

A férfiak tömegeinek problémája ma, hogy lehet, hogy sokat dolgozik, sok pénzt keres, de e férfi képe válságban van. Hogy ki ő, mint férfi? Meg kell érteni, hogy a férfi állapota közvetlenül összefügg azzal, hogy milyennek tapasztalja magát. A férfi a világban tudja magát tapasztalni, azáltal, ahogy a világban részt vesz.

Háromféle férfi látszik. Az egyiknek van egy álma, lelkesen megy és csinálja. Ezekkel a nők nem nagyon találkoznak, mert ő nincs válságban.

A másodiknak van egy álma, hogy hogy kellene, de még különböző falak között úgy érzi, nem változtathat és csak fantáziál róla, de nem megy. Ő válságban van, egyre mélyebben.

A harmadik állapot az,amikor annyira mélyen egy gödör alján van, hogy ki sem lát a célra és mély sötétségben pörög, mert nem lát más lehetőséget.

Karrierváltás az, amiben a férfiaknak segítség kell

A férfiaknak segíteni kell az úton tovább lépni abban, hogy ki ő, mi a helye, hogy erre mennyire képes, mennyire áll bele, mennyire van a megvalósításban.

Tud-e a nő nem erőltetve, figyelemmel és elfogadással ott lenni, hogy akarjon mesélni, hogy a válság az mindig továbblépés és az egyetlen lépés.

Az ilyen állapotú férfiakkal fontos munkáról beszélni. Fontos megérteni, hogy miben van. Azért pörög, mert sikert akar? Vagy azért, mert ebből van meg a havi jövedelme, amit szeretne. Vagy azért, mert ez egy olyan lenyűgözően fontos ügy, hogy ennek akarja áldozni magát.

A nő nem tud csak úgy párkapcsolatban egy férfival megszületni.

Ha tudja az álmát, akkor lépjen felé, ha pedig gödörben érzi magát, akkor onnan ki kell lépjen. Ami sokaknál azt jelenti konkrétan, hogy föl kellene, hogy mondjon. Ma. Azonnal.