A nő számára az a lelkesítő férfi, akit boldogan hallgat és nem akar közbeszólni.

Akkor lenyűgöző egy férfi, amikor lelkes!

video

 

Kérdés:

“Egy nő miből érzi/látja, ha egy férfi lenyűgöző?”

Válasz:

Akkor lenyűgöző egy férfi, amikor lelkes. Amikor nem gondolkodik, tulajdonképpen nem is a nőre figyel, nem neki akar megfelelni, nem rá akar hatással lenni, csak felszabadultan, önfeledten önmaga.

Ez leginkább akkor megy, amikor a férfit valami lelkesíti, ami foglalkoztatja, amiről szívesen beszél.

 

Részletes magyarázat

A lelkes férfi a vonzó férfi

A férfi az önző, öntörvényű, minták által meghatározott korszakból továbblépve a tudatos korszakban tapasztalhatja meg az önismereti utat. A tapasztalatai már lelkesítik és lenyűgöző lehet a nőnek átmenetileg.

Ha a férfi elég frusztrált és magányos, hogy elkezdje felvállalni magát, akkor következik a tapasztalás, hogy ehhez tudnak emberek kapcsolódni.  Sőt, sokkal mélyebben tudnak hozzá kapcsolódni a nők, mint korábban bármihez, amit csinált.

De ez nem egy örökéletű ingyen belépő a kapcsolatok világába és a nők lelkébe, ezzel csak ideig-óráig lehet lelkesítőnek lenni. Ez összefügg azzal, hogy a férfi is csak ideig-óráig lehet ebben lelkes, hogy önismerettel foglalkozik.

Előbb-utóbb elkezdi feszíteni, hogy mi a dolga, mi a helye, ki is ő a világban, a férfi erejét mire használja, mert a férfi erejének végül irány kell.

A következő korszakban, azáltal tud a férfi végül igazán lenyűgöző tud lenni, hogy célt talál magának. Olyan küldetést, hivatást, ügyet, harcot, amiért ő tesz. Amiért áldoz, amiért kockáztatja magát és azt, hogy mások mit gondolnak róla.

Beleteszi a munkáját, kiáll minden erejével és mindazzal, ami a rendelkezésére áll valamilyen ügy mellett. Ez a következő, amivel lelkesítőnek lehet lenni.

Mi motivál a munkában?

Lenyűgöző a férfi azáltal tud lenni, hogy megmutatja a célt, ami felé tart és hívja magával a nőt. Azzal is, hogy megmutatja a bilincseket, amelyekbe szorult és amelyek ellen a szabadságharcát vívja. Az egyetlen kritérium a bátorság.

A nő abból tudja, hogy sodorva érzi magát. A nő számára az a lelkesítő férfi, akit boldogan hallgat és nem akar közbeszólni. Ha a nő nagyon beszél, a férfi nem elég lelkesítő.

Ha viszont a nő lelkesen figyel és csüng a férfi szavain, akkor az az, ami egy sokkal erősebb és sokkal mélyebb módja a férfi-nő kapcsolódásnak.

Ha nincs meg ez az élmény, akkor keress célt és mesélj erről nőknek. Vagy ha erre még nem vagy képes, akkor kezdd el felvállalni azt, ami éppen a kihívásod!