Minden nőnek az életében eljön az az idő, amikor ő kezdeményez.

A döntésképtelen férfi értékeli, ha a nő lép!

 

Kérdés:

“Kezdeményezhet-e  nő?

Igaz-e, hogy egy kapcsolat úgy kell, hogy kezdődjön, hogy a férfi elkezd udvarolni, a nő fogadja a férfi érdeklődését és viszonozza, hogy ha akarja.

A nőnek, testileg is akkor érdemes adnia magát, amikor már kialakult az érzelmi kötődés, de addig is fenn kell,hogy tartsa a szex ígéretét, mert a férfiakat alapvetően ez hajtja?”

Válasz:

Minden nőnek eljön az életében az az időszak, amikor ő kezdeményez.Lehet, hogy egyetlen éjszaka, egyetlen alkalommal, de ezt fontos megélni.

Nem jó ragaszkodni ahhoz, hogy “várom a férfiakat, hol vannak a férfiak.” Sehol nincsenek a férfiak, mert azok, akikkel időszerű kapcsolódni, ők útkereső férfiak épp.

Nem az a helyes kérdés, hogy hol van az a férfi, aki a nőt akarja, hanem az,hogy hol van az, akire a nő vágyik, aki felé a nő kezdeményezni hajlandó.

Hogy ki az, akiért a büszkeségét hajlandó legyőzni, önmagát meghaladni. Fontos kezdeményezni addig, amíg a nő ezt őszinte derűvel tudja csinálni.

 

Részletes magyarázat

A személyiségfejlődés korszakos útján szükségszerű, hogy a férfi fiatalon arrogáns, aztán valamilyen módon mindenképp ráomlik saját arroganciája a válságok hatására.

Ráomlik a kapcsolata, ráomlik a karrierje, rájuk omlik az egészsége. Kemény pofonok sorozata jön, ami mind arról szól, hogy a mintáikat kell tudni meghaladnia, ami viszont azt jelenti, hogy ezek a játszmák is idejétmúlttá válnak.

Ezek a válságok kilapítják a férfi önértékelését.

Mivel döntésképtelen, kezdeményezni sem tud. Nem tudja,  hogy hosszú távon mit akar. Sőt, nagyon értékeli, h a nő kezdeményez. Az ilyen, önző korszakon túl lévő, széplelkű, jólelkű férfiak nem kezdeményeznek.

Azért nem, mert megreccsent az önképük, önbizalmuk. Pontosan arra vágynak, hogy a nő lépjen, a nő kezdeményezzen. Nem ezért, mert nem vágyik a nőre, hanem mert átmenetileg annyira bizonytalannak, sikertelennek érzi magát, hogy nem tudja elhinni, hogy a nő valóban őt szeretné.

Átmenetileg úgy megreccsennek a férfiak, hogy azt várják, a nő kapcsolódjon.

A magabiztos nő, aki mer kezdeményezni, vonzó

Az életközépi válság egyfajta újjászületés, mert a tényleges helyünket találjuk meg az életben.

Azoknak működik az élet, azok tudnak gyorsan átmenni a válságokon, akik félre tudják tenni a korábbi meggyőződéseiket arról, hogy mi helyes és mi nem; kukába dobják a mintáikat.

Mernek őszinték lenni, ebből kifolyólag mernek őszintén kezdeményezni is.Ez az egészen lenyűgöző őszinteség időszaka, az önismeret időszaka.

A nők oldaláról a határozottság időszaka, a férfiak oldaláról a bizonytalanság időszaka a tudatos korszak, amiben a szerepek felcserélődnek.

Ez az őszinteség azt is hozza magával,hogy nyersen zsigeri, vagy nyersen szexuális motivációk mentén is kapcsolódnak emberek egymással.

Szeretői viszonyok, flörtök és egyéjszakás kalandok alakulnak, ami egy fontos tapasztalás és amin átmenni jó.

Az úton gyorsulva haladni az tud, aki részt vesz a tapasztalásban.