Minden férfinak elsődleges felelőssége, hogy amikor tudja, hogy valaminek vége van, akkor annak véget kell vetnie.

A szerelmet le kell  ölni!

video

 

Kérdés:

“Nagyon sok nőnek okoznak gondot a lezáratlan szerelmi viszonyok.

Nagyon sok nő van abban a helyzetben, hogy még él bennünk a remény úgy is, hogy magának a kapcsolatnak már régen, esetenként évek óta vége. Mi ilyenkor az érintett férfi dolga?”

Válasz:

Minden férfinak elsődleges felelőssége, hogy amikor tudja, hogy valaminek vége van, akkor annak véget kell vetnie. Annak ellenére véget kell vetnie, hogy nem tudja a férfi, mi lesz utána és jóleső érzés a halott kapcsolatban tespedni kicsit.

Hogy ha nem gondolta “úgy” a férfi, vagy gondolta, de már nem és soha az életben nem fog többet a nőre nőként nézni. Nagyon egyértelmű és nagyon kemény szavakkal kell a nőkben a szerelmet kiirtani.

Ez akkor és ott fáj, kínt okoz a nőnek, de a férfi kötelessége megtenni, különben a nőben heteken, hónapokon, éveken keresztül él a remény .

 

Részletes magyarázat

A szerelmet le kell ölni. Ez nehéz, mert a férfi maga bizonytalan. Imponál neki a nő rajongása. Töltődik  belőle. Mindegy, hogy ez egy kezdődő párkapcsolat, vagy szeretői viszony, vagy munkahelyen lévő női imádat, amiről pontosan érzi a férfi, hogy egy kicsit túl van a munka keretein.

Ha a férfi szakít, annak egyértelműnek kell lennie. Nagyon fontos ebben korrekt, felnőtt férfiként  gerincesen, egyenesen, keményen a szív közepébe döfött késsel az érzelmeket levágni.

Nem mondhat a férfi olyanokat, hogy mindig van valami hely a szívében a nő számára és szeretné, hogy a nő szívében is legyen az ő számára.

Persze emberileg, távolról, valahogy lehet szeretni azokat, akikkel korábban kapcsolódott, de nem lehet azt mondani, hogy a szerelme mellett a nőnek lesz egy kicsi hely, mert akkor ott remény marad.

A nőnek fel kell vállalnia a viszonzatlan szerelmet

Nőként a reményt fel kell  tudni vállalni akár évek távlatában is, hogy még mindig mit jelent a férfi azért, hogy az visszautasíthassa.

Ha a nő reményt ápol magában, azt fontos tisztázni, mert ez foglalja a helyet a valódi, időszerű kapcsolattól. Hogy a férfi nagyon keményen kiirthassa azt.