Az ÉNAKADÉMIA célja a Te boldogságod.

Válságokat megoldani segítünk. Új gondolatok és élmények és emberek által a Saját Utadon léphetsz velünk könnyebben tovább.

 

Megdöbbentő felfedezésünk, hogy bár keveset beszélünk róla, de nagyon hasonló válságokon esünk mind át – úgy tűnik, hogy ezek nem kihagyhatók, mert az ember a szenvedés tüzében változik, érik, fejlődik: a válság normális, NE csüggedj, VAN tovább, bármiben is vagy!

Az emberiség ősi meséire és mitoszaira is építő megfigyelésünk, hogy a Boldogság Útja korszakos, sőt térkép is van hozzá – könnyebb a múlt sérelmeit elengedni és a jövőt bártan választani, ha ezt ismered, de kihívások így is mindig lesznek: a Boldogság munka, és az is marad. 

Tapasztalatunk szerint a férfi-nő kapcsolódás újrafelfedezése időszerű – a működő Tánc alapja Közös zene és Világos szerepek, amit azonban gyakorolni kell, mert senki nem születik készen: Helyed VAN és vár, de nem érheted el, amíg Egó-Cél csak, hanem a Lelkesedésed kövesd!

Élményünk, hogy szükségünk van egymásra – aki “idegenekkel” kapcsolódni hajlandó, az gyorsabban haladhat, tehát kevesebb szenvedéssel megúszhatja, mert hamarabb változtat: NEM vagy egyedül, NEM kell egyedül megoldd, senki nem oldja egyedül meg, TÁMASZKODJ másokra!

 

Segítünk

  1. férfi-nő úton saját új élmények által haladni -› kurzusok
  2. válságok okait és megoldását tisztázni -› térkép
  3. új emberekkel kapcsolódni -› kapcsolódás
  4. a világot másképp látni -› magazin
  5. tanácsot kérni -› tanácsadók

Isten hozott.

Joós István
alapító