Ha a nő az energiáját a munkájába teszi, magányos lesz.

A nőn is múlik, ha csóró a pasi!

 

Kérdés:

“Karrier, vagy párkapcsolat kell, hogy legyen a fontosabb egy nő életében?”

Válasz:

Ha a nő az energiáját a munkájába teszi, magányos lesz. Magányos marad. Még magányosabb lesz. Ahová az ember az erejét rakja, ott fejlődik. Ha a munkába, akkor lehet nagyon sikeres, de a párkapcsolat nem fog működni.

Az az érv, hogy egy nő rászorul arra, hogy önmagának teremtse meg az anyagi biztonságot, mert nincsen gazdag párja, nem helyes. A kérdés az, hogy elég energiát fordít-e a kapcsolatra, eléggé hisz-e a férfiban, beteteszi-e a munkát. A férfi sikere a nőn is múlik.

 

Részletes magyarázat

A karrierista nő szükségszerűen magányos

A nők egy jelentős része még nem tart itt, hanem a tudatos, önmegvalósító korszakban jár. Korábban a bizalma sérült a férfiakban és bezárnak; azt érzik, hogy magukra szorulnak.

De ennek magány az ára. Ebből úgy lehet továbblépni, ha mernek kockáztatni. Merni kell bízni egy férfiban, merni kell hinni.

Nem az a kérdés, hogy rászorul-e a nő a család, vagy egy férfi segítségére. A kérdés az, hogy a nő kinek segít. Hogy ő maga hova fekteti be az energiáját.

Hogy mikor lesz elég lenyűgözött ahhoz, hogy magát a nő fenntartások nélkül oda vesse. Egy olyan férfinak, aki ugyan még nem kész, de lenyűgöző. A kérdés az, mikor, mibe áll végül bele?

A nőn is múlik, ha csóró a pasi, beletette-e a munkát és a hitet, vagy azt az energiát a karrierjébe rakja, De ebben az esetben magányos marad.