Nagyszerű évet búcsúztatunk hamarosan, hálásan köszönjük a részvételeteket – az jutott eszünkbe, hogy zárásként még egy kis válogatást ajánlunk Nektek!

Saját célra, vagy, igen, akár ajándéknak is… 🎄

 

Évlendítés

ÖnINDÍTÓ 2017 címen tisztázó programot hirdettünk ma meg. A két ünnep közötti hét napot célozzuk “iránykorrecióra”, amit elgondolkotató és tettekre sarkaló napi feladatokkal tudunk támogatni, hogy megfelelő felkészülés nyomán idén végre meg is valósuljon az a bizonyos újévi fogadalom. Napi e-mailt jelent. Gondolatokkal. És tennivalókkal. Tisztázni, megérteni, változtatni. Mert BIZONYOSAN KÉPES VAGY RÁ, HA FOGLALKOZTAT, HOGY ESETLEG MÁSKÉPP KÉNE.

ÖnINDÍTÓ 2017, ITT – és magam is szívesen segítek Neked, ha szeretnéd!

 

Férfi Klub

Évek óta kísérletezünk férfi körrel, és az derült ki, hogy nem életképes. Hanem a férfiknak Klub kell. Különbség a kettő között, hogy az első esetben kedvesen beszélgetünk, a másodikban keményen szembesítjük – segítjük is egymást. ERŐ-TÉR néven találtuk a formát meg, az első csoport betelt, a második év elejétől, csütörtök esti alkalmakkal indul, jelentkezéseket fogadunk, és a két hónapos bérletet önsegítés és/vagy ajándékozás céljára is ajánljuk.

Erő-Tér – klub, férfiaknak

 

Női Körök

Női Körök a másik “önműködő” programunk. Szinte hihetetlen, hogy mennyire nehezen jöttök el, és mennyire visszajárnak azok, akik egyszer eljönnek. Ajánljuk tehát, szeretettel! Bérlet ehhez is készült, az összes csoportot látogathatja – nem kell nagy dolgora gondolni: mindkettőt :-) – aki erre előfizet.

Női Körökről ITT

 

Ajándékozás

A fentieket ajándékba is adhatod. Sokan érkeztek már hozzánk férfiak, akiket nők küldtek el, és fordítva, olyan nő is bőven jött már, akinek férfi barátja ajánlott minket. Most tehát ajándékozhatod. Sőt. Ajándékutalványt készítettünk, hogy az átadás is kiemelkedően személyes legyen…

ajándékozás részletes leírása és az utalvány bemutatása itt

 

Karácsonyi találkozó

Ez nem “akció”, hanem meghívás csak. Szeretettel várunk december 23. este, amikor minden más kész már, ha van esetleg kedved: hozzánk. Akkor gyere, ha A) voltál már programunkon, B) elképzelhető, hogy újra jönnél – ha tehát valahogy közösségben érzed magad velünk! Kérés, hogy hozz magaddal egy kisebb ajándékot. Bármit, amit szívesen kapnál – kihúzzuk, hogy kinek adhatod!

regisztráció ITT

 

Szeretettel és örömmel,

Joós István