Hihetetlen, de igaz, mindjárt karácsony, ez az év is a végéhez közeledik… Hogy akkor nehány dolgot még gyorsan megcsinálsz?

Szerintem NE!

Hanem szerintem készülj a következő évre jobban föl idén, amihez év végi hajtás helyett dőlj inkább hátra kicsit, szánj magadra időt, nézz az életedre rá, engedj dolgokat el, változtass, hogy jövőre már év elejétől jobban azt csináld, amit szívesen csinálsz, és akkor így jövő őszre be is fejezd majd, amiket terveztél!

Csakis így törheted ugyanis a rohanás körét meg.

Hogy egyszer a mélyére mész és szembenézel vele, amihez jó belátni, hogy azért feszülsz most, azért nem készültél el, azért nem vagy nyugodt, mert messze nem azt csináltad idén, amit kellett volna, vagy messze sokkal többet akartál, mint ami az évbe belefért volna.

Igen. Felelős vagy ezért.

Jó ezen elmerengeni a fejvesztett rohanás helyett, és bölcs jobban készülni, helyesebben tisztázni, mélyebben alapozni az új év előtt, hogy jövőre már ne ez a feszülés legyen.

Lehetséges.

Mondom saját tapasztalat alapján… Évértékelést írtam ugyanis a napokban, és saját élményem is, hogy sokkal fontosabb tisztázzak és változtassak most, mint plusz két tréninget vagy előadást még decemberben valahogy tartani.

Nyugalmat ajánlok tehát!

Sőt. Segítek ebben szívesen, egy nyugodt folyamattal, aminek rendhagyó címe, lásd fönn: “Advent Istvánnal”.

Tartalma:

  1. napi bejegyzések reggelente, amiket a blogomon írok, aktuális témákban, elérhető
  2. heti feladat, pontosabban ajánlások inkább, ha van épp kedved ilyesmihez
  3. karácsonyi találkozó, december 22. este 6 óra, Barabás Villa

Öröm, ha résztveszel, de semmi grandiózusra ne számíts – magamat adom csak, amit épp tudok, szeretettel várlak, ha megpihennél néha.

Csodás adventet!

Örömmel,
István

 

P.s.

Jelentkezés módja: nem kell jelentkezz. Egyszerűen csak nézz be a blogra, amikor eszedbe jut épp – és én ott leszek. Ha pedig a heti feladat is érdekel akkor a Facebook oldalt kövesd!