Álmok megvalósítása? Ugyan. Lehetetlen. Hanem helyes álmok álmodása lehetséges és önbeteljesítő.

Hogy mit értek ezalatt? Hmm. Évek óta figyelem, hogy mit is akarnak emberek tulajdonképpen, és visszatérő fogalom az álom. Hogy vannak álmaink. Hogy vágyjuk, akarjuk, reméljük elérni, megvalósítani őket. Ami keveseknek sikerül. Vizsgáltam ezt, és meglepő felezést tettem:

Egy álom önmegvalósító, vagy nem Igazi.

Erre jutottam. Hogy tehát az álom ha helyes akkor Erőm és Lelkesedésem is automatikusan van hozzá, tehát bele is vágok, meg is valósítom, míg ezzel szemben ha nem helyes – mert túl lehetetlen vagy túl önző – akkor nem. Izgalmas ez. Hogy tehát az emberek nagy része számára NEM siker-könyv vagy siker-tréning kell – belevágtál-e valóban, miután egy ilyenre elmentél? – hanem helyes álom, és valódi példa. Ugyanis szárnyakat ettől kapunk. Bármely siker-tréning lényege nem a mondanivaló, hanem a személy, aki mondja, hogy ő maga sikeres lett, és ezért mennek az emberek, ez ad inspirációt, hogy közülünk egynek sikerült. Aki aztán mond titkokat. Csakhogy. A legnagyobbat ritkán, hogy

NEM bármely álom megvalósítható.

Hanem CSAKIS a helyes, tehát az időszerű, tehát amit az ember maga hasznosnak és jónak érez, tehát se nem túl nagynak, se nem túl önzőnek, és amiben így maga MA hinni tud. A HIT a lényeg. Lelkesedés igen, lelkesedés annak eredménye, hogy helyesnek érzem, ÉS hit. HIT hogy képes vagyok rá. Mert Csakis abba MER az ember erőt tenni. Amiben Hisz. Sőt. Abba automatikusan tesz az ember erőt, tehát automatikusan indul, tehát automatikusan dolgozik, tehát automatikusan kitart, és nem csügged, és változtat és megújul amíg a Célt el nem éri. Izgalmas ez. Hogy tehát aki magában nem hisz, annak valójában “csak” az álma nem elég tiszta, nem elég helyes még.

A VALÓDI titok a Helyes Álom.

És így értem, hogy az álmaid meghódításában segítünk, tehát a Helyes álom kitűzésében, értve ez alatt, hogy őszinteségben. Magaddal. Ezért az önfelvállalás iskolája az ÉNAKADÉMIA, mert magadba befelé, az önismeret erdeibe mélyebbre egyetlen céllal viszünk, hogy ott a MOST Helyes Irányt megtaláld, mert kifelé Lendülni – valódi siker, igazi párkapcsolat – csakis ezután tudsz, ezután automatikusan fogsz. Ugyanis, igen, Van Helyes álom, nagy H-val, sőt nagyon fontos ez, hogy változik. A Helyes Álom gyermekként a kacsalábon forgó vár, aztán siker, házastárs és autó, aztán egy darabig, igen, megvilágosodás és önismeret, majd ügy és harc és hasznosulás és társ, de egyik sem abszolút, és mindig van tovább.

Haladni csakis a MA időszerű álommal lehet.

Álomkorrekció tehát. Meghódítás lényege nem egyszerűen csak mászni, de a Helyes, mert időszerű, tehát elérhető csúcsot kitűzni előbb. Segítünk. Tisztázni, hogy Helyes legyen, amíg helyes nem lesz. MA Helyes. Mert abszolút Helyes bár van, de az feleslegesen nagy, tehát az ember magáról elhinni soká képtelen. Ezt látjuk. Hogy hogyan? Nagyon egyszerű. Szembesítünk. Téged. Hogy hogyan? Nagyon egyszerű: heti feladatok által, amik mellé gondolatokat is mindig kapsz, amik által saját új tapasztalatokat nyerhetsz. Hogy az mire jó? Saját új tapasztalatok által az igazsághoz közeledhet az ember, mert ami hamis, nem fog működni, tehát szükségszerűen akad, tehát csiszolódik, tisztul, igazodik, HA az ember tapasztalni mer. Hogy honnan tudjuk? Mert magunk is ezen az úton jöttünk.

Feladatok férfiaknak: A Férfi Útja, nőknek: A Nő Útja – tisztázó előadások csütörtökönként