Bolondok napján évek óta hagyomány, hogy valami őrültséget mondunk. Két éve ez az Egy-ügyűség volt – hogy a férfi-nő boldogsághoz a közös Ügy nélkülözhetetlen –, tavaly a válságok magyarázata érkezett – férfi és nő kibontakozásának korszakos modellje, öröm, hogy sokan használjátok –, akkor tehát idén, folytatásként – tratatataaa – az Úton való gyorsítás a téma…

Korszakot VÁLTANI segítünk, ha eljössz!

 

Igen, tudjuk, hogy meglepően hangzik, már az Út önmagában is, hogy ez ábrázolható lenne, és különösen, hogy gyorsabban – és derűsebben (!) – is lehetne haladni rajta, mint ahogy az emberek általában teszik. És mi mégis. Állítjuk.

Szeretettel várunk április 1-jén!

… hogy az egy bolond valóban százat csinálhasson, ugyanis nem egyszerűen csak hiszünk ebben, de napról napra, hétről hétre, egyre többen tapasztaljuk, hogy működik…  mely okból tehát, igen: pontosan száz hely van! :-)

 

Részletek és jelentkezés: ITT 

 

– – –

Figyelem! Ha már ismersz minket és voltál programjainkon, akkor külön figyelmedbe ajánljuk e mostanit, ugyanis az elmúlt év tapasztalatai alapján mostantól korszakos csoportokban, korszakos helyzetre tekintettel összeállított heti feladatokkal haladhatsz. Amazonok, Hölgyek, Világszépek / Vándorok, Lovagok, Harcosok – új tapasztalások várnak aszerint, ahol Valóban Vagy!