A hűség korszakai – EgoYoga #192

A hűség korszakai – EgoYoga #192

17 perc

joos-istvan

Joós István

Énakadémia alapító

Többen értik úgy, hogy “a ráció halánál a Kapcsolat születik meg” mondás azt jelenti, hogy párkapcsolatod lesz. De nem. Sőt. Biztosan nem “a boldogan élünk mert míg meg nem halunk” érkezik el. Hanem a gyakorlás. Mert bukdácsol még a hitünk. Szükségszerűen. Mert hinni, a hitre hagyatkozni tanulunk.Jellemzően változó férfiakkal-nőkkel. Gyakran szex nélkül. Mindenképp nagyszerű ügyben.
A videó csak Tagok számára elérhető.

Énakadémia Videótár
Örökös Tagság

Korlátlan hozzáférés

29 900 Ft

Énakadémia Tagság
NEGYEDÉVES
tagdíjfizetéssel

Korlátlan hozzáférés

25 000 Ft / 3 havonta

A hűség korszakai – EgoYoga #192

Korlátlan hozzáférés a videóhoz

490 Ft

Örökös Tagság
Negyedéves Díj

500+ videó

19 900 Ft / 3 havonta 12 havonta

Előadó

Joós István

ÉNAKADÉMIA ALAPÍTÓ

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

A videó tartalma

A mai videó az előző videó folytatása, Közösségünkbe érkezett alábbi megosztásra reakció: 

Az első reakcióm a videóra, amikor meghallgattam tegnap, az volt, hogy: “eddig nem erről volt szó!” vagy megint félreértettem valamit…
Ugyanakkor a videó végére annyiban mindenképpen nyugalmam lett, hogy a férfi sem szent és bármennyire nagy fordulás a ráció halála, attól még ő is billenni fog, ahogy én is tapasztalom magamon mostanában igen erőteljesen. Hogy kinek miben nyilvánul meg a billegés, az meg nem biztos, hogy általános. Van akire soha nem volt jellemző a hűtlenség és van akinek talán ezt a legnehezebb levetkőzni. A kulcs szerintem az, hogy a vágyott állapot, amiről István annyit beszélt, hogy milyen az, amikor a nő választva van, az nem a hölgy… és ez valahogy sokszor elsiklott, mert annyiszor az hangzott el, hogy a ráció halála az, ahonnan kezdve megszületik a “kapcsolat”. Dehát ez sokkal árnyaltabb ennél. Az is lehet, hogy ez a kapcsolat születése a ráció halála után csak nekem akadt be, mert én ezzel nem tudtam mit kezdeni, velem nem ez történt. Éppen elengedtem a férfit akkor. Azóta már értem, hogy másféle kapcsolat/kapcsolódás/FIGYELEM születik akkortájt és érzem, hogy innen még mennyire hosszú az út, hogy a nő 12 pontja szerinti követő működést megközelíthessem. Ha nekem jön a dombrendszer és tényleg nem lehet elkerülni, persze hogy a férfiaknak is. Nem vagyunk kész… én azt hiszem, mostanában annak reményét adtam fel, hogy lehet más a cél, mint megtalálni a valódi életörömet. Hiába vagyok jól (mikor jól vagyok), nem elég. A billenések jól mutatják, hogy nem az igazi még…
Néha azért van egy olyan benyomásom, hogy István nem érti, hogy milyen ezt az időszakot nőként megélni. Tudja, nagyon jól TUDJA, de nem érzi/érti… vagy majd ezt is máshogy fogom látni 1 korszakkal később…
Mindenképpen örülök, hogy több szó esik erről az időszakról. Azt hiszem ez az irány lehet az egyik a “ki segít az igazaknak?” témára és a másik, ami elkezdődött, hogy többet beszélgetünk egymással.

– – –

Az Énakadémia a “boldogság útján“ segít továbblépni.

A tó a lélek objektív mélységeit, az oda való leszállás szükségét szimbolizálja – az életközepi megújulás mindannyiunk számára elkerülhetetlen.

Csak akkor válság, ha nem érted…

Részletesebben:

Az Út-Mutató könyvben szereplő eredeti (férfi-nő) változat:

– – –

Ha HALADNI is szeretnél, és nem csak az elméleten gondolkodni, akkor Legyen saját támogató csapatod, csoportod, közösséged! Mert együtt sokkal könnyebb.

újaknak 👉 Énakadémia Közösség
Tagoknak 👉 Énakadémia Csoportok
Férfiaknak 👉 Férfi Klub by Joós István

A hűség korszakai – EgoYoga #192

kíváncsi vagy a folytatásra? Akkor vásárolj korlátlan hozzáférést a videóhoz, vagy fizess elő a videótárra és válogass további 500+ közül is.

Ha tag vagy már, akkor lépj be itt, és folytasd.

A hűség korszakai – EgoYoga #192

Korlátlan hozzáférés a videóhoz

490 Ft

Videótár

500+ videó

44 900 Ft / év
GmailFacebook

Kapcsolódó kurzus

Van remény, hogy Téged választ

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture