ÚT-MUTATÓ

Ki rontotta el az
életem? Hogyan
lehetnék boldogabb?

Joós István könyve megkérdőjelezi a világ által belénk súlykolt életvezetési modellt, és lefekteti az Énakadémia korszakos módszerének alapjait.

A férfi és a nő születésének korszakai

ÚT-MUTATÓ

Az Énakadémia korszakos rendszerének alapja

Az ember fogváltás, pubertás és érettségi után  is korszakokban fejlődik tovább, evolúciós ugrások felnőttkorban is követik egymást, amik között a válságban megélt időszakok “csak” beavató próbák, és mindig az igazság felé van a tovább. Joós István könyve ezeken a korszakokon vezet végig, és megmutatja hogyan lehet továbblépni egy-egy korszakból.

részletes magyarázat itt

Olvass bele a könyvbe

A könyv témái

Tapasztalatunk szerint férfi és nő útja alapvetően különböző, ezért más út vezet a boldogságukhoz is

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Egyszerűen csak annyi történt, hogy önző szépfiúként boldogtalan voltam, ami miatt soká magamat ostoroztam, hogy én milyen béna vagyok, míg aztán egy nap elkezdtem önmagam helyett a világ által felém közvetített életvezetési modellt megkérdőjelezni, és a megérzéseimre hallgatni inkább. Működik.

Joós István

Énakadémia Alapító

Ne maradj le Te se!

eladott példány
0 +

Akik már elolvasták a könyvet

A könyv mérete: 18×11.1×5 cm
A könyv súlya: 0.175 kg

Vásárold meg a könyvet házhozszállítással!

2 900 Ft

Csak postai kézbesítéssel rendelhető

Csomagban olcsóbb!

Best-of-Joós-István csomag, ha igazán kíváncsi vagy. Az Én Útja és az Út-Mutató egy csomagban most csak:

7 100 Ft

6 390 Ft

ÉNAKADÉMIA
Previous slide
Next slide

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!