Szeretősegítő

Régóta várod,
hogy döntsön már
végre a férfi?

Hiba. A siker kulcsa pontosan az, hogy NE várj Rá tovább, hanem magadd vedd kézbe a helyzetet. Felelősséget kell vállalj – nyerd őt meg! 

Videó lejátszása
Szeretőnek lenni embert próbáló dolog, mert nagyon kiszolgáltatott. Neked szól ez a kurzus, ha érdekel hogyan tudod előre mozdítani a kapcsolatot, és min csúszhat el a reménye is annak, hogy igazi pár legyetek. Másrészt a sikerhez ez még kevés. A kurzus akkor lesz igazán hasznos, ha változtatni is kész vagy.

1 video

10 feladat

11 nap

SZERETŐSEGÍTŐ

online kurzus szeretőknek

MI EZ?

Egy 11 elemből álló, online önismereti folyamat, a szeretői viszonyból tovább lépni vágyó nők számára.

MIRE JÓ?

Az anyag segít jobban érteni a férfit (hogy miért halogat) és magadat (hogy miért hagyod)Olyan konkrét kapaszkodókat tudunk adni, melyek által kiegyensúlyozatabban leszel jelen, sőt változtatni is tudsz a kapcsolat jellegén.

MIBŐL ÁLL?

Joós István videó magyarázata átfogó képet ad a szeretői kapcsolatok hátteréről, ami által nagyon világos lesz, hogy miért van minden most még így, ahogy van, és mit kell tegyél, hogy változzék a helyzet. A feladatok ezután konkrét instrukciókat adnak, hogy valóban legyen is változás.

A kurzus elemei

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

Csupán azért mert szereted, nem fog választani… az akarásod sem lesz önmagában elég.
Sok éves praxisom alapján azt látom, hogy csak azok a viszonyok „érnek kapcsolattá”, ahol a nő helyes alapokon képes jelen lenni.
Tehát nem a „döntenie kell végre” működik. Sőt, bizonyossággal merem mondani, hogy az ultimátum nem fog működni. Hanem, az működik, hogy Te felelősséget vállalsz, és a győzelemhez szükséges (sok!) munkát a kockázatot vállalva önként beleteszed.

Joós István

Énakadémia Alapító

0 +
elégedett vásárló

Rólunk mondták

Nehéz kimozdulni ebből a helyzetből, de hálás leszel magadnak, ha belevágsz! Kurzusunk lépései biztonságot adnak, hogy tudd, jó úton jársz.

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus díja:

29 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk az Énakadémia “Kosár” oldalára, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést az online kurzushoz.

Ezt követően az anyag Joós István videó magyarázatával kezdődik el, amit a Fókodban, a “Kurzusaim” menüpont alatt találsz, és azonnal hozzá is láthatsz. 

– – –

Énakadémia Garancia 

A folyamat során bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza, ha nem voltál vele elégedett.

– – –

Közösségi Támogatás

Az Énakadémia zárt és anonim közösségi oldalán folyamatos beszélgetés folyik, egyebek között szeretői viszonyokról is. Bármire válaszolunk, ha kérdésed van. 

[A közösségbe a kurzus megvásárlása után lesz érdemes regisztrálni.]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!