Mihez kezdjünk az “aszkéta” állapotú férfival? – EgoYoga #176

Mihez kezdjünk az “aszkéta” állapotú férfival? – EgoYoga #176

30 perc

joos-istvan

Joós István

Énakadémia alapító

Sok nő dilemmája, hogy mihez is lehetne kezdeni a haldokló vándor (“Aszkéta” / “Mágus”) állapotú férfival – és nem, NEM békénhagyni kell!! RENGETEG időt vesztesz, ha békénhagyni próbálod csak, hanem éppen ellenkezőleg: a “halálközeli” férfi ára, hogy érte a nő maga is halálközeli élményt vállal! Aktívan. Választva.
A videó csak Tagok számára elérhető.

Énakadémia Videótár
Örökös Tagság

Korlátlan hozzáférés

29 900 Ft

Énakadémia Tagság
NEGYEDÉVES
tagdíjfizetéssel

Korlátlan hozzáférés

25 000 Ft / 3 havonta

Mihez kezdjünk az “aszkéta” állapotú férfival? – EgoYoga #176

Korlátlan hozzáférés a videóhoz

2 990 Ft

Örökös Tagság
Negyedéves Díj

500+ videó

19 900 Ft / 3 havonta 12 havonta

Előadó

Joós István

ÉNAKADÉMIA ALAPÍTÓ

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

A videó tartalma

A mai videó a 174. videóra – A férfiak vándor korszakánank két szakasza a “Kalandor” és az “Aszkéta” – érkezett alábbi (haladó) reakciókra válaszol:

… sok ilyet látok, vagy ilyen férfiakkal van kapcsólódásom, hogy pszichoterápia, érzékenység, lelkizés, csajozás, bulizás, felszabadultság, aranyifjú lét, de már nagyon rezeg a léc, egyre rosszabbul érzik magukat ebben. Mondta több Zsolti is, hogy tudja nem ezt kellene, meg látja ahogy mások egy fentarthatóbb, működőképesebb életet élnek, de közben mégse tudják merre kéne menni, hogyan. Idézem: “nincs miért lelkesednem”, “tudom, hogy nem férfias határozatlannak lenni”, “csömöröm van már”.
Nőknek lesz esetleg frissebb tanács hozzájuk? Az olyan férfi, aki már nem is feltétlenül örül, hagyja magát a könnyen jött nőnek, mint egy kalandor. (Pedig nagyon előadta magát, hogy ő milyen könnyűvérű… Bár én nem ilyennek látom őt igazából a lelke mélyén, mégha pörgeti is a nőket.) Viszont maga se lép még, mert nem tart ott.

és

Kedves István! Ezek a misztikus, furcsa pillanatok az életben, mikor egy esős napon keresek egy kis támaszt, mert a Kedves állapota kicsit más, nem találtam eddig erre utalást, és tessék a “véletlen” ajándékozz egy megerősítő videót :) Mióta ismerem, kísérem a Férfit, azóta veti le, hántja le magáról az eddigi világi dolgat, mintha vedlene, én magamban puritánnak neveztem el. Elengedte a pénzt, a szép kocsit, a házasságát, a közös házat is ott hagyta, minimális ruhatár, még a teste is szikár izmos lett, az ételt is minimalizálta ezen az útján, néha fürkészőn nézett rám, mit szólok ehhez és látva-érezve növekvő szerelmemet, tiszteletemet, ment bátran tovább. Most egy szinte komfort nélküli házba költözött és ezzel békéje van.Tőlem is vissza húzódott, de most azt érzem valamit keres, vár, ez nem nőhőz kapcsolódik, itt most az eddigi csábító gomokkal sem tudom mozgatni, ezt most nem érzem helyénvalónak én sem.Jól érzem e ,hogy most vissza kell húzódjak és türelemmel várni mi is születik meg benne? Mi a nő feladata ebben az állapotban? Köszönöm :)

és

Hiánypótló volt ez a videód!!! Basszus, annyira IGAZ!!! Úr Isten, és ezt a “Mágus” működést milyen kurva nehéz volt lerakni… Dettó ugyanezeket éltem meg, és élem meg… Most kezdem érezni belül, hogy valójában mit is jelent vezetőnek lenni… Katarzis… Folyamatos katarzisban vagyok, mert érzem, hogy egyedül lószart se tudtam volna csinálni a “Mágus” működésen túl… Most már azért kezd leülepedni, hogy mit kell tennem, mire hív az Élet. Tökre érdekes, hogy engem most a politika próbál néha visszarántani a “Mágus” működésbe. Olyan értelemben, hogy politikai karrierrel csábít. Tréfás élmény… :)

és

köszi a videót, Joós István :) csinálsz majd arról is, hogy azoknak a nőknek, akik ilyen férfiba, aszkétába szerelmesek, vagy akár “csak” küszködnek velük, mi az út hozzájuk? mert a sok hónapig nem nyitás, ő majd tudja, hol, mikor mennyit találkozzunk, de annál nem többet, de annyit igen, akár a legenyhébb, akár a legbátrabb ajánlatomat is visszautasítva, mert ő tényleg aszkéta, elhatározta fejben, hogy soha többet kapcsolat, soha többet család, vígasz a magányos motorozás és talán-talán az ügy kezdemény – és közben mindezzel együtt itt pár nőnek ott a szerelem a szívében, mert a látás a szemében… le kéne öletni magunkat? nyilván menni, amíg lelkesedés van, tudom… és azt is, hogy ez milyen kegyetlen a visszajelzés és engedés nélkül…

és

Zsoltim is aszkéta. Olyan mintha sose akarna kijönni ebből.😔  Nem nagyon motiválja semmi. Egy számára felkínált munkát azért nem vállal el, mert most épp jól elvan ő a lóval esténként. Meg akkor nyilván kevesebb ideje maradna a gyerekeivel, akik egyébként sincsenek mindig vele.

 

A videók a “boldogság útján“ segítenek továbblépni.

A tó a lélek objektív mélységeit, az oda való leszállás szükségét szimbolizálja – az életközepi megújulás mindannyiunk számára elkerülhetetlen.

Csak akkor válság, ha nem érted…

– – –

Ha HALADNI is szeretnél, és nem csak az elméleten gondolkodni, akkor Legyen saját támogató csapatod, csoportod, közösséged! Mert együtt sokkal könnyebb.

újaknak 👉 Énakadémia Közösség
Tagoknak 👉 Énakadémia Csoportok
Férfiaknak 👉 Férfi Klub by Joós István

Mihez kezdjünk az “aszkéta” állapotú férfival? – EgoYoga #176

kíváncsi vagy a folytatásra? Akkor vásárolj korlátlan hozzáférést a videóhoz, vagy fizess elő a videótárra és válogass további 500+ közül is.

Ha tag vagy már, akkor lépj be itt, és folytasd.

Mihez kezdjünk az “aszkéta” állapotú férfival? – EgoYoga #176

Korlátlan hozzáférés a videóhoz

2 990 Ft

Videótár

500+ videó

44 900 Ft / év
GmailFacebook

Kapcsolódó kurzus

Van remény, hogy Téged választ

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!
Hide picture