Tudtad, hogy az adventi koszorú négy gyertyaszálának külön jelentése van? Pedig igen… mégpedig az alábbiak szerint:

1. Remény
2. Hit
3. Öröm
4. Szeretet

Az adventi időszakban e négy témához kapcsolódó négy online kurzust emeltünk Számodra ki – legnagyobb szeretettel ajánljuk ezeket, akár régebb óta követsz már minket, akár frissen találkoztál még csak velünk!

Advent és az új év a továbblépés legjobb lehetősége.

 

  1. VAN TOVÁBB! – Nem rontottad el, bármi is a helyzet, rendben van, a válság a továbblépés lehetőségét hordozza – LÁSD a reményt a helyzetedben! (45 perces videó)
  2. MEGALKUVÁSOSZLATÓ – A legnagyobb hiba magunkat elárulni… ezt tanultuk, hogy a siker legnagyobb akadálya a megalkuvás. MERJ újra hinni! (30 perces videó)
  3. LÉPÉSSEGÍTŐ – Továbblépni, de hogyan? Sokak kérdése ez, amihez “tuti” = számunkra évek óta működő módszert tudunk adni, az ÖRÖM a Bátrak jutalma. (50 perces videó)
  4. IRÁNYKORREKCIÓ – Legfontosabb kérdés, hogy jófelé mész-e… feladatsorunk meggyőződni-pontosítani segít. BÉKE csakis annak jutalma, aki felelősséget vállal. (egy hetes folyamat)

 

 A termékek az adventi hetekben 50% kedvezménnyel elérhetőek. Az első héten az első, a másodikon a második, és így tovább…  

 

Ha egyben vásárolnád őket meg, akkor a 2018-as Adventi Csomagunkat ITT találod – ára 7 000 Ft, ami azt jelenti, hogy így is féláron kapod az elemeket.

Ha a csomagot ajándékba adnád, akkor ITT tudsz 7 000 Ft értékben Ajándék Kupont vásárolni. (A megajándékozott egyedi kód használatával fér hozzájuk.)

Szeretettel kívánunk Áldott Készületet!

Barátsággal,

Mi
az ÉNAKADÉMIA csapata

 

video