Az ÉNAKADÉMIA célja, hogy minél többen legyenek a helyükön jól működő, kapcsolatukban boldog, a világban sikeres emberek.

Az élet útján jelentkező kihívások hatékony megoldásában segítünk Neked.

 

Meggyőződésünk – sőt konkrét tapasztalatunk –, hogy a kapcsolati boldogság és világi siker MINDANNYIUNK számára lehetőség, bárhol is tart épp, bármilyen elakadtnak is tűnik esetleg az életed. A világ legsikeresebb és legboldogabb emberei is jártak meg nagy mélységeket.

Az ÉNAKADÉMIA élmény-katalógusába egy helyre gyűjtjük, ami az élet válságainak “sűrű sötét erdejében” hasznos lehet Neked. Az általunk ajánlott gondolatok, online kurzusok és közösségi élmények továbblépni segítenek.

 

Témáink

FONTOS, hogy az alábbi élethelyzetek mindegyikére igaz, hogy az életközepi megújulás NORMÁLIS jelei. Semmi baj nincs, semmit nem rontottál el – hanem csak változásban vagy!

 1. szeretői viszony
 2. rossz kapcsolat
 3. karrierválság
 4. magány
 5. függés
 6. betegség
 7. kilátástalanság

Rendben van, bármelyik is érint. Normális. Ismerjük. Átmentünk hasonlón mi is… Meg tudjuk magyarázni, és segítséget is tudunk adni!

 

Kínálatunk

 1. ONLINE KURZUSOK – a válságból továbblépni
 2. GONDOLATOK – a világot másképp látni
 3. TANÁCSADÓK – egymásra támaszkodni
 4. ESEMÉNYEK – új emberekkel kapcsolódni

 

Megközelítésünk

A válságok tapasztalatunk szerint nem bukások igazából, hanem továbblépési lehetőségek – a szenvedés egy új és nagyszerűbb ÉN szülési fájdalma “csak”.

Megfigyelésünk, hogy nagyon hasonló válságokon esünk át mindannyian – csak éppen nem szeretünk beszélni róla, válságban lenni “ciki” napjainkban.

Élményünk, hogy ennek ellenkezője az igaz. Nem az elbizonytalanodás a ciki, hanem az az arrogancia, hogy emberek egyedül probálják megoldani.

Nem igaz, hogy elrontottad az életedet. Akkor sem, ha nem keresel épp elég pénzt, vagy válás előtt vagy. Szabad keseregni rajta, vagy tanulsz belőle?!

Az emberek nagy részének szenvedés kell hozzá, hogy hajlandó legyen változtatni. Teher alatt nő a pálma. A “Sors” csiszol ilyenkor minket…

Az életközepi válság olyan, mint a fogváltás volt egykor. Normális. Új és nagyszerűbb élet vár, ha “csak” felelősséget vállalni mersz!

A hernyó haldoklása a pillangó születésének előfeltétele. 

 

Barátsággal,

Mi
az ÉNAKADÉMIA csapata