Az ÉNAKADÉMIA célja, hogy az élet útján jelentkező válságok hatékony megoldásában segítsen, minél több embernek.

Az általunk ajánlott gondolatok, online kurzusok és közösségi élmények által a saját utadon léphetsz gyorsabban tovább.

 

Az ÉNAKADÉMIA egy élmény-katalógus, ahova egy helyre gyűjtjük, ami az élet válságainak sűrű sötét erdejében tapasztalataink alapján hasznos lehet Neked.

Az ÉNAKADÉMIA egy válságtanácsadó platform.
Az “érzelmi wellness” új és hatékony módja.

 

Témáink

Az alábbi élethelyzetek az életközepi helykeresés NORMÁLIS jelei. Semmi baj nincs, semmit nem rontottál el – hanem csak változásban vagy!

Általunk ismert, és sikerrel “kezelt” élethelyzetek:

 1. szeretői viszony
 2. rossz kapcsolat
 3. karrierválság
 4. magány
 5. függés
 6. betegség
 7. kilátástalanság

Rendben van, bármelyik is érint. Normális. Ismerjük. Átmentünk rajta mi is… Meg tudjuk magyarázni, ami történik, és segítséget is tudunk adni!

 

Kínálatunk

 1. ONLINE KURZUSOK – a válságból továbblépéni
 2. ESEMÉNYEK – új emberekkel kapcsolódni
 3. GONDOLATOK – a világot másképp látni
 4. TANÁCSADÓK – egymásra támaszkodni

 

Megközelítésünk

A válságok tapasztalatunk szerint nem bukások igazából, hanem továbblépési lehetőségek – új és nagyszerűbb ÉN “szülési fájdalma” csak a szenvedés.

Megfigyelésünk, hogy nagyon hasonló válságokon esünk át mindannyian – csak éppen nem szeretünk beszélni róla, válságban lenni “ciki” napjainkban.

Élményünk, hogy ennek ellenkezője az igaz. Nem az elbizonytalanodás a ciki, hanem az az arrogancia, hogy emberek egyedül probálják megoldani.

Nem igaz, hogy elrontottad az életedet. Akkor sem, ha nem keresel épp elég pénzt, vagy válás előtt vagy. Szabad keseregni rajta, vagy tanulsz belőle?!

Az emberek nagy részének szenvedés kell hozzá, hogy hajlandó legyen változtatni. “Teher alatt nő a pálma.” A Sors csiszol ilyenkor…

Az életközepi válság olyan, mint a fogváltás volt egykor. Normális. Új és nagyszerűbb élet vár, ha “csak” felelősséget vállalsz!

A hernyó haldoklása a pillangó születésének előfeltétele. 

 

Barátsággal,

Mi
az ÉNAKADÉMIA csapata