• Összes
  • EgoYoga
  • Előadás
  • Férfi Klub
  • Joós István
  • Könyvek
  • Kurzusok
  • Női Körök
  • Tábor
Az utolsó szalmaszál...

Hálás köszönetem!
Mindenért!
Amikor elérkeztem Életem mélypontjához - ott úgy éreztem, hogy megszűnt a világ...
Sőt!
Megállt a Föld forgása!
És akkor "megjelent István és az ő tanításai"!
Számomra olyan volt, mint amikor egy fuldokló éppen az elsüllyedés előtti utolsó pillanatban kap egy szalmaszálat!
Köszönöm, hogy megérthettem, hogy nem én rontottam el, hogy nem bennem volt a hiba!
Egyszerűen így volt törvényszerű!
Köszönöm Istvánnak (és a Csapat többi tagjának is),hogy segítséget kaptam az Utam megtalálásához!

Lengyel Attila
Lengyel Attila
Ez tényleg működik!

Mindig azt hittem, hogy mindent meg tudok egyedül oldani. És tényleg így is volt/van. De - ha kellett, ha nem - megszakadtam bele és egyedül voltam (még társsal is!). Aztán végre elkezdtem újra-programozni az életem, hogy megtaláljam női mivoltom gátló tényezőinek felszámolásához vezető utat.
Ez az anyag MŰKÖDIK! :-) szinte magától...

Default Avatar75
Gréta
Felszabadító, még ha sokszor félelmetes is

Sok jó írás van itt, újak és régiek. Mégis mennyire aktuális ma is mindegyik, és egyre jobban az. A szeretet bátorságot ad és átlendít, még ha úgy is érzed, hogy közben megsemmisülsz. Jó hátrahagyni az álarcokat és pőrén kiállni, hogy ez vagyok. Felszabadító érzés, még ha sokszor félelmetes is.

Default Avatar75
Szilvia
Jó értelemben le vagyok döbbenve.

Elképesztő megfogalmazásokkal találkozom az ÉNAKADÉMIA oldalon. Teljesen le vagyok döbbenve, de jó értelemben.
Szerintem nagyon keveseknek sikerül ezeket így kifejteni. Hatalmas erő kell ahhoz, hogy változni tudjon az ember, és nem engedni újra és újra a csábításnak.

Default Avatar75
Csongor
Köszönöm, hogy olvashatom. Hálás vagyok érte!

Szeretem az ÉNAKADÉMIA oldalon Joós István írásait olvasni. Tisztelem, becsülöm, mint embert, de mint férfit még inkább, mert vállalni meri önmagát: az érzéseit, gondolatait, nézőpontját őszintén, meztelenre vetkőzve.
Köszönöm, hogy olvashatom!
Hálás vagyok érte!

Default Avatar75
Csilla
Nem sértődöm meg a fájó igazságtól.

Tegnap néztem meg a "Miért nem képes elfogadni a férfi a feltétel nélküli szeretetet?" videót. Leesett az állam, de megértettem és elfogadtam, hogy a saját egom gondolja, hogy képes vagyok feltétel nélküli szeretet adni. Mégsem jut eszembe megsértődni, amikor István kimondja a fájó igazságot.

Default Avatar75
Viktória
Ami kiveri a biztosítékot, azzal dolgom van

Régen azért olvastam István írásait, mert szimpatikus volt. Aztán olyan pipa lettem némelyiktől, hogy nem olvastam tovább. De a halott is felébred, ha jó helyen birizgálják, így újra olvasni kezdtem, már másképpen. Figyeltem magam. Mi az, ami ki akarja verni a biztosítékot, mert azzal nekem dolgom van.

Default Avatar75
Gabi
Amikor már a régi nem működik

Segítséget kaptam, hogy jobban értsem a férfiakat. A legfontosabb dolog, amit talán lassan meg is találok, hogy mi a nő dolga a férfi mellett. Mi az új párkapcsolati modell, amikor már a régi nem működik. Sokat segítenek a videók, az írások és a kurzusok, hogy megtaláljam a saját utamat. Köszönöm!

Default Avatar75
Anikó
Gyorsítósávra kerül, ami amúgy csak döcögne

Oldalakat tudnék írni, de a lényeg rövid és tömör:
Amit Joós István képvisel, számomra minden apró részletében igaz, őszinte és hiteles. Nyitott szívvel fogadva gyorsítósávra kerül az, ami hosszú évekig döcögne nélküle.
Köszönet!

Default Avatar75
Ildikó
Számomra ez egy önismereti tréning

Egy ismerősöm osztotta meg István posztját, és amikor már többször belefutottam a nevébe, kíváncsivá tett, ki is az a Joós István? Megnéztem és milyen jól tettem! Számomra ez egy önismereti tréning. Hatalmas erőt és segítséget adnak a videók, írások, szeretem nézni, hallgatni, olvasni. Köszönöm!

Default Avatar75
Barbara
Más nézőpontból világít rá kérdésekre.

Azért tanulságosak Joós István videói, mert más nézőpontból világítanak rá kérdésekre, megmutatnak más megéléseket, tapasztalatot. Sokszor volt már olyan felismerésem, hogy “Tényleg! Mennyire egyszerű így!” Van, hogy a páromnak is elmesélek 1-1 gondolatot, megvitatjuk, gondolkozunk rajta.

Default Avatar75
Gabriella
Kezdem megérteni, azt a másik univerzumot...

Joós István által kezdem megérteni, azt a másik univerzumot, ahol a férfi mozog, gondolkodik, cselekszik. Köszönöm a őszinteséget és bátorságot, amellyel mindezt felénk, nők felé közvetíti. Sokszor elküldöm a lányomnak István videóját, hogy egy pár felesleges kört és csalódást megspóroljak neki.

Default Avatar75
Erika
Amivel nem értek egyet, az elgondolkodtat.

Én is kerestem a sajátomtól eltérő nézőpontokat. Olyat, amelyik hiteles, tapasztalaton alapuló. Olyan embertől, aki elég bátor, hogy meg akarja, és meg tudja fogalmazni a gondolatait. Nem mindennel értek egyet, de amivel nem, az elgondolkodtat. Ez pedig fontos az előrehaladás szempontjából.

Default Avatar75
Andrea
Szomjaztam, hogy értsem a másik pólust.

Hihetetlen ajándék, hogy megnyílik itt egy férfi, és látni a belső folyamatokat. Szomjaztam, hogy értsem a másik pólust. És persze a kapcsolat művészetét. István adta nekem a "kapcsolódás" fogalmát. A gondolatain keresztül jutottam el oda, hogy felismerjem, mennyire esszenciálisan fontos.

Default Avatar75
Virág
Itt kaptam választ. Minden a helyére került.

Kerestem, kutattam kétségbeesve, miért lettem elhagyva, mit rontottam el? Több szakértő álláspontján végigrágtam magam, de végül Joós István által felépített világkép: királylány, amazon, minták, harcok... adták meg a választ. Minden a helyére került, mint a Rubik kockánál.

Default Avatar75
Heni
Gyökeres változást hozott az életembe.

Évekkel ezelőtt, találtam rá Istvánra. Majd alkalmazva hasznos és egyedi technikáját, megértettem azok lényegét, jött a gyökeres változás az életembe. Tapasztaltam, meghaltam, újjászülettem, adtam, bíztam, hittem és kivártam.
Működik emberek, merjetek belevágni!!

Default Avatar75
Márti
Köszönöm

Köszöntet mondok Istvánnak és csapatának. Mióta olvastam az Út-mutatót és eljárok a szegedi Férfi klubba, illetve a TT-re, azóta számos dologra, amik az életemben történnek, másképp tudok ránézni. Ez hatalmas segítség, hogy most már tudom, hogy merről merre tartok. Ez jó.
Köszönöm.

Patyi Zoltán
Patyi Zoltán
Elmondja, amit férfi és nő is elmondhatna egymásnak

Kedvelem ezt a pasit. Hogy miért? Mert elmondja a valóságot, amit férfi-nő is bátran elmondhatna egymásnak, de nem teszi. Kőkeményen a realitás talajára tesz, te pedig dönthetsz az életedről. 46 vagyok lassan, de még mindig tanulok. Ez nem Csernus, ez más. Ez olyan lelki is.

Default Avatar75
Krisztina
Gyere és merj álmodni, hogy pillangó lehess!

Sokat segített abban, hogy hol is tartok a nagy univerzumban.
Sok érzést éltem meg. Voltam lent és fent, jéghegy és olvadó nő, és ami talán a legújabb, Nő lehettem a nők között. Köszönöm az élményt, ami most sok energiát termel számomra, és újabb felfedezések között szárnyalhatok.

Default Avatar75
Kata
Katarzis élményt okoz a tapasztalat, hogy igaz

Lenyűgöző módon működik. Úgy működik a világ és abban a férfi-nő kapcsolódás, ahogyan beszél róla.
Mondhatnám, hogy katarzis élményt okoz a tapasztalat, hogy konkrét helyzetben is megélem ezt, valamint nekem, bennem is leült valamiféle természetes megnyugvás és rend.

Default Avatar75
Zsuzsa
A világba kiáltanám, ébresztő emberek!

Joós István könyvét olvasva az az érzésem van, hogy mindezt én is írhattam volna.
Rezonálnak a gondolataim a megélt mélypontjaim és felhalmozott ismereteim.
Egyszerűen jól esik.
Szívesen a világba kiáltanám, hogy ébresztő emberek!

Default Avatar75
Zoltán
Köszönöm az élményt!

Az Erő-Térnek rendező hatás fuvallatát éreztem meg, ami képes magamat még jobban helyére rendezni. Úgy értem, mintha azon lenne a hangsúly, hogy egy ilyen közösségben milyen mértékben, mélységben, minőségben tudok adni-figyelni-fogadni és ennek az össz-egyen-súly-hatása az, ami dolgozni fog, vagyis bont-farag-épít-csiszol-alakít.

Default Avatar75
Szabolcs
Mindig kapok a nőiségemhez egy kis darabot

Egy hely, ahol gátlások nélkül, szabadon és biztonságban vállalhatom azt, aki vagyok.
Szuper volt ismét a NŐI KÖR.
Mindig egyenesebb háttal távozom, mindig kapok a nőiségemhez egy kis darabot, vagy a meglevő fényesedik az alkalmakkor.

Avatar
Frei Kitti
Végre megértettem, hogyan működöm.

Most, hogy ezt konok kis fejemmel végre megértettem hogyan működöm, s valaki motivál, rengeteg erőt érzek magamban. Tudom, hogy sosem fogok tudni a férfi iránti rajongás nélkül ÉLNI, csak maximum VEGETÁLNI. A kettő nagyon más.
És ezt az értést itt kaptam.

Default Avatar75
Orsi
Mindenkinek ajánlom, aki haladni, fejlődni szeretne!

A módszer hatalmas segítséget nyújt, hogy megtudjuk, hol is tartunk. A könyv jó segítség, de a személyes találkozás, a rendszer bemutatása még megfoghatóbbá teszi. A pontos meghatározása a jelenlegi helyzetemnek megkímél sok irreális elvárástól. Mindenkinek ajánlom, aki haladni, fejlődni szeretne.

Default Avatar75
Betti
Jó ezeket egy férfitól hallani.

Önmegvalósító nő vagyok, nem rendelem alá magam a férfi akaratának, de ez nem azt jelenti, hogy nem érdekel, mi teszi boldoggá a férfit és mitől tud működni egy kapcsolódás. Főleg jó ezt egy férfitől hallani, mert ugyan egy nő honnan tudná, hogy mi jár a férfi fejében, mi mozgatja őt? Pont ettől hiteles számomra.

Default Avatar75
Lázár Zsuzsanna
Hiteles, mert saját tapasztalatokat ad át.

Azért ajánlom, mert nagyon sok gondolatot, érzést kaptam, amit magammal viszek. Bátorítást, hogy kövessem a megérzéseimet és bátran legyek önmagam minden helyzetben.
Ami még megragadott engem, a hitelesség. Nagyon fontos. Joós István saját tapasztalatot oszt meg velünk.

Default Avatar75
Zsolt
Az ember kedvet kap, hogy elgondolkozzon.

Joós István szavainak, gondolatainak eredménye, hogy az ember egyszer csak kedvet kap, hogy elgondolkozzon, magába nézzen, elmélyüljön, kérdezzen, kételkedjen s tudni akarjon, értsen és megértsen, majd levonja a tanulságokat, végül változni akarjon s változzon.
Helye van!

Default Avatar75
Orsolya
Kell, hogy bevállaltad!

Kell egy ilyen kitárulkozás egy férfi princípiumtól hiszen a nő is annyira csak a sötétben tapogatózik. Igen a "senki földjén" van a mi generációnk. Egy férfi de egy nő is csakis és kizárólag a másikkal lehet kiegészült. Nincs kapaszkodó egy nőnek sem. Kell, hogy a hallgató férfi is kitörjön a hallgatásából. Kell hogy ezt bevállalja valaki.

Default Avatar75
Zsófi
Végre magát vállalva kiállt egy férfi

Végre van egy férfi, aki kiáll, vállalva magát, múltbeli sikereit, önzéseit és botlásait, és beszélni mer a férfiak szemszögéből.
Nyíltan, őszintén, frázisok nélkül, de strukturáltan, ezért érthetően, intelligensen.
Szerintem ez példaértékű.
Köszönöm.

Default Avatar75
Orsolya
talán meg kéne állni

... a nők habzó szájjal, vérben forgó szemmel, ordítva kérnek igazságtételt, miközben nyomják a súlyokat, futják a kilómétereket, és nem értik miért nem jó az életük. Hogy hol rontották el. Ja, nem is ők. A pasik. Pedig csak egy pillanatra meg kellene állni, letörölni a vérhabot a szájuk szegletéről, és elgondolkodni, miért ezt tolja az Univerzum az arcukba.

Default Avatar75
Zsuzsanna
Ezt nekünk nőknek tudnunk kell.

Joós István gondolatait nagyon szükségesnek érzem, mert olyan dolgokról ír, amit nekünk nőknek tudnunk kell a férfiakról... mert meg van az esélye, hogy ha nem tudjuk, akkor elkezdünk a saját, női logikánk szerint gondolkodni, és ez legtöbbször nem hoz felszabadító megértést. Sőt...! Köszönöm!

Default Avatar75
Letti
végre kasztrálhatom magam

Régen a mellkasát döngető ezüsthátút kerestem. Aztán kiderült róluk, hogy csak látszatra azok, amik. Végül addig kerestem a gyengeséget mindben, hogy egy megoldás maradt, megtalálni a mindenek felett álló, igaz példányt. Elkezdtem döngetni a mellkasom. Íme én, az ezüsthátú! Alfa lettem, de az odanövesztett farkammal, nem tudok mit kezdeni.

Default Avatar75
Ildikó
Végre egy férfi kimondta.

Köszönöm, hogy végre hallhatom ezen gondolatokat egy férfi szájából. Köszönöm, mert nőtársaimmal már velőig rágtuk ezen témát, de nem sikerült megtalálni a megoldás kulcsát. Mert női fejjel másképp gondolkozunk.
S köszönöm, mert a férfiak erről nem beszélnek. Mert nem tudnak, vagy nem akarnak erről beszélni..

Default Avatar75
Anett