Ez a 8 kurzus már 1130+ hozzád hasonló embernek hozott megújulást az életébe

Ennyi ember nem tévedhet!

Az ár 50%-a a zsebedben marad.
2022. október 24. éjfélig.


Melyiket válasszam?


Az ábra alapján nézd ki melyik való neked az élethelyzetedtől függően.
A kép alatt találod a kurzusokat kilistázva, összefoglalóval.
Kurzus - folyamat

Kurzuslista

Azon nők számára, akik megtapasztalták már, hogy milyen anyagilag sikeresnek és férfiak szemében ellenállhatatlannak lenni. Viszont ez nem hozta a kellő hatást. Ráadásul magányosak, pedig azt hitték értenek a férfiakhoz.

49900 Ft helyett

24950 Ft

Azon nők számára, akik kibontanák a bennük levő erőt, mert még kiszolgáltatottnak és gyengének érzik magukat. Azoknak, akik több figyelemre, elismerésre és szenvedélyre vágynának, csak nem tudják hogyan fogjanak hozzá.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Kurzus szeretői kapcsolatban levő nőknek, ami abban segít, hogy a kapcsolatot előremozdítsa a stagnálásból.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Segít jobban érteni magad, a világot és a nőket. Témákra másképp rálátva, a múlt és jelen összefüggéseit tisztábban megértve (még) hatékonyabb, erősebb, sikeresebb és boldogabb lehetsz.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Kurzus férfiaknak, hogy tisztán lásd a helyzetet és tudd, hogy végül miről döntesz. Olyan döntést hozz, ami mindenki számára a lehető legjobb.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Döntéssegítő nőknek se vele, se nélküle kapcsolati dilemmára -olyanoknak, akik hisznek a kapcsolatukban és akár egyedül is nekivágnak a megoldásnak.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Online képzés nőknek, akik szeretnék visszakapni a férjüket és már szembesültek azzal, hogy a harmadik belépéséért a kapcsolatba nem csak a férj a felelős.

29900 Ft helyett

14950 Ft

Online képzés válófélben lévő férfiaknak, és olyan nőknek, akik új párjukat szeretnék békés megoldáshoz segíteni.

14500 Ft helyett

7250 Ft

Mi történik, miután megnyomtam a Megveszem gombot?

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Vásárlás után az online kurzus első eleme azonnal elérhető. A kurzust magát a “Megvásárolt kurzusaim” címszó alatt találod az Irányítópulton.

GARANCIA

Bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a képzés díját is vissza, ha nem voltál vele elégedett.
ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!