KirályNÉképzőBiztos, hogy jól értesz a férfiakhoz?

Az emberrel az történik, amire kész. Ez a kurzus akkor tud Neked segíteni, ha az életed minden más területe rendben, csak épp kapcsolatod nincs / nem jól működik.

Királynéképző

online kurzus Nőknek

Nem találod A Férfit? Nem érted miért, de sejted, hogy Benned is lehet az ok? Vagy épp most jött az igazi, és szeretnéd jól csinálni? Neked szól ez a képzés, ha nem csak érdekel hogyan válhatsz egy férfi igazi társává, hanem arra is kész vagy, hogy az ehhez szükséges (sok!) munkát beletedd.

3 video

15 feladat

40 nap

Királynéképző

Továbblépés erős nőknek

Ha már voltál okos és erős, vonzó és sikeres, de már eleged van belőle, hogy magányosak az estéid és töketlenek a pasik, ha korábban jólesett vívni, de már nehéz a kard, kazalban a levágott fejek, ragad a sok vér és bűzlik az élet, akkor ideje továbblépni. Ha “csak” megteszed, amit ebben a kurzusban ajánlok Neked, akkor meg fog érkezni a Társ (Te megérkezel hozzá), és működni fog a kapcsolat (Te kész leszel rá)!

Joós István 

MI EZ?

A KirályNÉképző egy 42 napos önismereti program 21 leckével, 18 feladattal és 3 x 1 óra videó magyarázattal, ami a magányos estéktől a boldog párkapcsolatig vezet.

MIRE JÓ?

Segít jobban érteni a férfiakat. Megtanít, hogyan lehet velük helyesen ismerkedni, majd hatékonyan kapcsolódni. Megmutatja, hogyan fogadd el a múltat – érd el, amire vágysz.

MIBŐL ÁLL?

Új nézőpontot ad, hogy másképp tudj kapcsolódni, mint azt eddig megszoktad, ÉS konkrét feladatokat is kapsz, hogy saját élményed legyen arról, hogy a tanácsok működnek. Tapasztalás nélkül nincs továbblépés.

FIGYELEM, fontos! EZ A KURZUS NEM VALÓ MINDENKINEK, HANEM CSAK AKKOR AJÁNLJUK, HA MÁR VALÓBAN VOLTÁL ANYAGILAG SIKERES ÉS FÉRFIAK SZEMÉBEN ELLENÁLLHATATLAN. Ha még nem, akkor > a KirályNŐképző szól Neked!

A képzés elemei

Garantáljuk, hogy e kurzus által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Kész férfiak nincsenek, kész férfiak nem is lesznek, hanem úton lévő, “születőben fájó” férfiak vannak. Várhatod, hogy legyen kész, és akarjon pont téged, de nem ez történik. A férfi azt akarja, akivel ő erős, határozott, a dolgát, küldetését, helyét, funkcióját tudó férfiként tapasztalja magát – nem azt választja végül, aki legszebb, hanem akivel Ő a legnagyszerűbb önmaga lehet. Boldog kapcsolata annak a nőnek lesz, aki tud esélyt adni, egy nem kész de lelkesítő férfinak, akivel A Férfi megszülethet. A KirályNÉképző ebben a munkában segít.

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

Nehéz elengedni azt, amihez évekig görcsösen ragaszkodtunk, és bátorság kell ahhoz, hogy nyissunk az újra. Ez a képzés abban segít, hogy alapvetően változtass a férfiakkal való kapcsolatodon.

Mit tartalmaz az ár?

Az online kurzus normál ára:

59 900 Ft

amelyből most még 50% nyári kedvezményt adunk!

A kurzus megrendelése

A KirályNÉképző online kurzus ára most:

29 950 Ft

GARANCIA

Bármikor kiléphetsz, és mi kérdés nélkül adjuk a képzés díját is vissza, ha nem voltál vele elégedett.

Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a “Kosár” oldalra, ahol bankkártyás fizetéssel vagy banki átutalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Vásárlás után az online kurzus első eleme azonnal elérhető, Joós István egy órás előadásával kezdheted el most rögtön az anyagot.

Az Énakadémia Közösségben segítő-feldolgozó workshop is elérhető, amiről külön levélben kapsz majd információt, amikor indul.

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!