Házasságmentő

Nem csak
a férjed hibája,
ha szeretője van

Láss rá, hogy mi a Te részed benne,
és hódítsd Őt vissza. Örökre.

Házasságmentő

online képzés nőknek

Házasságmentő

Online képzés nőknek, aki szeretnék visszakapni párjukat

2 video

10 feladat

12 nap

Megcsalt, vagy szeretője van? Te mindent megtettél már, hogy visszaszerezd őt, de nem sikerül? Ha teret kapott egy harmadik, akkor van egy hatalmas elakadás a kettőtök kapcsolatában, amiről nem lehet tovább nem tudomást venni. Ha elhatároztad, hogy megtalálod az akadás okát, és megmented a kapcsolatod, akkor ez a kurzud Neked szól.

MI EZ?

12 napos önismereti program, két átfogó előadással és tíz gyakorlati feladattal.

MIRE JÓ?

Lépésről-lépésre vezet a kapcsolatotok új alapokon álló felépítésében, és megmutatja, hogyan erősítheted meg a pozíciód a férjed oldalán.

MIBŐL ÁLL?

Az anyag alapja két 1 órás videó magyarázat ami átfogó képet ad. Ezt tíz egymásra épülő konkrét feladat követi, amik saját új élményeket adnak. Fontos a tanácsokat tapasztalni, hogy elhidd, működik, és így beépítsd az újat.

A képzés átfogó képet ad

Garantáljuk, hogy a képzés által:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Csupán azért mert szereted, ez nem fog sikerülni. A gyerekek, a közös fogadalom, vagy az anyagi javak egyben tartása nem leszelég erős kiindulási alap. Csak azok a házasságok képesek egy ilyen traumát túlélni, és abból megerősödve újjászületni, ahol a nő helyes alapokon, bizonyosságba érő hittel képes jelen lenni. Tehát NEM az ultimatum működik. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy a “válassz!”, a lelki zsarolás NEM fog működni.
Az működik, hogy Te felelősséget vállalsz.

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

Engedj teret a megérzéseidnek, és lépd meg amit súgnak Neked! Ez a képzés végig ott lesz melletted, és nem csak magyarázatot ad, hanem élményeket arról, hogy mi az igaz és helyes.

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja :

34 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a képzéshez.

Kapcsolódó képzések:

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!