Békéltető

A volt párod a gyerekeken keresztül próbál “bosszút állni“?

Tudunk segíteni kisimítani a helyzetet, Rajtad múlik csak, hogy tovább tudj ebből lépni!

Békéltető

online képzés váláshoz

Békéltető

online képzés férfiaknak és új párjukat segítő nőknek

Tiltás, a másik szülő ellen hangolás, kiszámíthatatlanság, kiszolgáltatottság, folyamatos feszültség, veszekedések és düh… embert próbáló helyzet a gyermekek körüli vita, amit 1.) érteni kell, 2.) belőle minél hamarabb továbblépni. 

A képzés férfiaknak és új párjukat segíteni akaró nőknek szól.

1 video

6 feladat

7 nap

Békéltető

online képzés válófélben lévő férfiaknak, és olyan nőknek, akik új párjukat szeretnék békés megoldáshoz segíteni

MI EZ?

Egy 7 elemből álló, online önismereti folyamat, ami a helyzetet jól érteni (mi történik, miért viselkedik így a gyermekeit pedig szerető a nő), és másrészt megoldani segít. 

MIRE JÓ?

Ez az online kurzus egyrészt megérteni segít, hogy mi is történik épp, mi áll a háttérben, másrészt konkrét tetteket követelő feladatok által tudsz majd lépésről lépésre változtatni a helyzeten (segíteni a férfinak ebben).

MIBŐL ÁLL?

Részletes magyarázat Joós Istvántól, ami érthetővé teszi számodra a volt párod viselkedésének valódi okait, és  rávilágít, hogy mire figyeljen a férfi, mit tegyen másképp. 

Ezt hat  egymásra épülő konkrét feladat követi, amik alkalmazni segítenek a tanácsokat, és saját új élményeket adnak.

A KURZUS elemei

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussal:

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Válások gyakori velejárója a közös gyerekek „fegyverként történő használata”. Tudom, igen, erős így kimondva, de mégis erről van szó. 10 év tapasztalata alapján állítom, hogy tudsz rajta változtatni. FELTÉVE, hogy hajlandó vagy a megoldásért tenni.

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

A siker feltétele a motiváció erőssége, azaz akkor érdemes elindulni velünk, ha valóban rendbe akarod tenni ezt a helyzetet, és ezért hajlandó vagy akár áldozatokat is hozni.

Másképp: ha vita van, az ROSSZ a gyerekeknek, és ezért TE IS felelős vagy. Kettőn áll a vásár, tetszik vagy sem. Míg másrészt a megoldáshoz az egyik fél változtatása is elég.

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja:

19 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol a ‘Kosárba teszem’ gombra kattintva vásárolhatsz hozzáférést a képzéshez.

Kapcsolódó képzések:

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!