Mentor Folyamat

30 000 Ft / hónap 4 havonta - Az első 1 hónap ingyenes!
Kártya validációs technikai díj: 49 000 Ft.

Cikkszám: EAMF Kategória:

Leírás

Tananyagból, csoportmunkából, gyakorlásból és személyes mentorálásból álló négy hónapos folyamat azoknak, akik a korszakos ábrán összefoglalt ön- és világismereti rendszer használata iránt érdeklődnek és/vagy mentorok szeretnének lenni az Énakadémia Közösségben.

 

A boldogság helyes célokon és jól működő kapcsolatokon múlik. A nehézség, hogy ehhez a céloknak és a kapcsolatoknak is változnia kell olykor, amit az emberek nagy része annyira nehezen enged (él meg), hogy a változtatás helyett halogat, tehát válságba jut. A folyamat

 1. az egoyoga alapját jelentő korszakos rendszer mélyebb megismerése által segít jobban érteni a saját helyzetedet és mások működését – különös tekintettel a korszakváltások dinamikájára,
 2. felkészít a mentori munkára,
 3. konkrét tapasztalatokhoz segít, hogy VAN mit adj, és ELÉG, amit adni tudsz,
 4. bevezet a közösségbe, segít megmutasd magad,
 5. mindezekben folyamatos támogatással haladhatsz.

  

A folyamat felépítése

A) EgoYoga kurzus

Az EgoYoga kurzus új megértést és saját tapasztalást ad. Az alap a korszakos rendszer legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A férfi-nő korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a rendszer helyes használatára tovább.

Célunk, hogy világosabban lásd a korszakokat okozó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz.

B) Mentoring gyakorlat

A második hónaptól folyamatosan lesz alkalmad mások mentorálását gyakorolni az egoyoga rendszer alkalmazásával, írásban és személyesen is. A gyakorlás eleinte felügyelet mellett zajlik, a harmadik hónap végére várható, hogy felhatalmazást kapsz rá, hogy egyedül is gyakorolj már.

Mentor munkádat az Énakadémia szakértője segíti, akivel az első három hónapban heti konzultációkon veszel részt, majd a negyedik hónaptól már szupervízió vár majd.

C) Személyes mentor

A mentor munkádat segítő szakértőn felül személyes mentort is kapsz. Te választod, és ő fogad. A kapcsolódásotok célja, hogy a személyes életed kihívásaihoz segítséget kapj – az Énakadémia mentor státusz elengedhetetlen feltétele az élő mentor kapcsolat.

Igen, tudjuk, hogy ez nagy dolog – különösen, hogy a személyes mentorálás a mentor folyamat résztvevőinek ingyenes!

[Az Énakadémia világában a mentorok egymás irányában ingyenes szolgálatot látnak el abban a reményben, hogy (1) a közösséget gazdagítja majd a mentorált, és (2) Te is ingyenesen segítesz majd az utánad jövő jelölteknek.]

 

A folyamat elemei

 1. Online tananyagok (videó és hang)
 2. Csoportos Zoom konzultációk (16 x 1,5 óra)
 3. Személyes munka a közösségben (folyamatos)
 4. Személyes munka mentorral (4 x 1 óra + élő kapcsolat)
 5. Zárt csoport (online támogatás, folyamatos rendelkezésre állás)

 

Kiknek szól?

A program azoknak szól, akiket

A) maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban önismeretre, a saját élet kihívásainak jobb megértésére, és továbblépésre való, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B) a környezetükben szeretnének felelősséget vállalni – egymás életében folyamatosan részt veszünk, szerintünk felelősségünk minél jobban, amihez a korszakos rendszer alkalmas kereteket ad… barátok, munkatársak, családtagok életében is lehetsz sokkal, de sokkal hasznosabb

és/vagy

C) mentorként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a korszakos rendszer belső dinamikáját jobban megismerni

és/vagy

D) segítő módszerként kíváncsiak az EgoYoga-ra – egyre többen használják a korszakos rendszert, magában és kiegészítő eszközként is, pl. terápia, családállítás, coaching, téta-healing, stb. mellett… “életnavigációra” kiemelkedően alkalmas – ajánljuk szeretettel!

 

Korszakos rendszerünk

Az EgoYoga nem módszer igazából, hanem “művészet”. A saját tapasztalatokon alapuló őszinte emberi kapcsolódás, tehát az őszinte emberség művészete, aminek lényege nem csak az, hogy az ember őszintén kérdez és őszintén válaszol, hanem hogy a korszakos rendszer alapján helyesen érti – pontosan tudja! – azt is, hogy kinek mi időszerű…

Bővebben a korszakos rendszerről ITT olvashatsz.

 

Amiért különleges

 1. VILÁGKÉP – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Rád bízzuk, hogy ebből mit viszel magaddal.
 2. MÓD – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy egyes kapcsolatok miért működnek, és más nagyon hasonlók miért nem.
 3. TÉR – az Énakadémia közösségének gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: munkatársnak is várunk, és akik az építkezésben helyesen segítenek azoknak ebből idővel természetesen jövedelmük is lesz.
 4. ÚT – ezen első képzés után tovább haladva akár mentor is lehetsz nálunk, aki az Énakadémia oldalon is elérhető. A “módszer” lényege emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segíthetsz, de magad is jobban haladsz.

  

Adatok

Felelős: Joós István, alapító
Vezető: Gálné Berényi Adrienn
Helyszín: online [zárt csoport + Zoom]

Helyek száma: 7

Díj: 

 • első hónap: 49 000 Ft
 • 2-4 hónap: 30 000 Ft / hónap
  amit a rendszerünk automatikusan von le
 • összesen: 139 000 Ft a 4 hónap alatt

Regisztráció: jelentkezési sorrendben

  

Ajánlás

Ajánlom ezt a folyamatot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl haladni már csak továbbadva lehet,tehát sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd.Joós István

 

Részvétel

 • JELENTKEZÉS: regisztrációs díj megfizetésével, oldal tetején
 • KÖVETKEZŐ FOLYAMAT INDULÁSA: 2022. február 14.
 • KONZULTÁCIÓK időpontja: hétfő 17:00-18:30

 

Háttér

Joós István először csak magáról írogatott. Aztán egyre többen kezdték a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdett bennük látni, számára lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül ön- és világismereti módszer, sőt egymást támogatására közösségi oldal is indult. Szeretettel ajánljuk, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! Mindannyiunk felelőssége, hogy jobban kapcsolódjunk.