Ne félj, mert én veled vagyok.

 

bejárt út

Lány: Tudás

Kétkeresős családban nőttem fel ahol édesanyám sikeresebb volt az édesapámnál. Azt tanultam, hogy egy nőnek erősnek kell lennie és mindent egyedül kell megoldania. Szabadságot kaptam elvárások és kontroll nélkül amit én arra használtam, hogy nagyon sokat olvastam főként a világ működéséről az emberi kapcsolatokról és közösségi életet szerveztem körülöttem. A fiúkkal való kapcsolódásomat a racionalitás jellemezte. Jó, ha van, de igazából ennél sokkal fontosabb dolgok vannak az életben!

Királylány: Boldogság

Boldog egyetemista évek ahol tovább tanulmányozhattam a világ működését és mélyítettem tudásomat a vallások tanulmányozásával. Királyfi is volt, magas, barna, sportos és tervezgettük együtt az életünket. Az édesanyám rákos beteg lett. Ráébredtem arra, hogy mi lehet az ára annak az életnek amit ő élt. A család egzisztenciája veszélybe került, így abbahagytam az egyetemet és segítettem édesapámnak cukrászdát vezetni. A Királyfival ugyan megvásároltuk közös lakásunkat, de beköltözni már nem tudtunk. Más úton jártunk és bennem nem volt meg az alázat az ő követésére.

Amazon: Harc

Édesanyám meggyógyult, én így el tudtam indulni világot látni. Gyorsan tanultam alázatot. Új környezetben ahol nem ismertek mindent újra kellett építenem teljesen egyedül, de megtapasztaltam, hogy mekkora erő van bennem. Gyorsan jött a karrier. Embereket irányítottam, motiváltam és megtanultam olyan légkört teremteni ahol az emberek kellemesen érezhetik magukat. Jöttek a lovagok, kapcsolódások, szerelmek, csalódások, szeretők. A férfiakat szabadidős társaságnak tekintettem kerestem és vadásztam őket. Spirituális életem ekkor egy nagyon erős ezoterikus irányt vett. Megtanultam amit csak lehetett és használtam arra, hogy a világot a nekem tetsző módon manipuláljam. Magányos voltam az önmagam által körbefalazott csodapalotában.

Hölgy: Szeretet

A magány legsötétebb pontjáig lezuhantam és ott megtapasztaltam Isten jelenlétét és szeretetét. Felmondtam a munkahelyemen. Kiléptem a várból, ledobtam a páncélt és a varázspálcát és elindultam. Munka nélkül, szerető nélkül, tervek  nélkül. Segítettem mindenkinek aki az utamba került és kiderült, hogy nekem is segítenek. Figyeltem az embereket, hogy mire van szükségük és magamat is. Tanultam szeretni, kérni és elfogadni. Önkéntes munkában közösséget építettem egy olyan szervezetnél ami az embereket adni és kapni tanította. Elfogadtam a katolikus kereteket, felismertem Jézust, mint a férfit akit követhetek.  Ez idő alatt sok lovaggal találkoztam és próbáltam támogatni őket az útjuk során, figyeltem mi az amit adhatok. Ebben a működésben indult meg nőiségem igazi fejlődése.

Világszép: Irány

Felismertem, hogy szétaprózódom, ha nincs iránya támogatásomnak és a szeret érzését is mélyíteni vágytam. Tudtam, hogy nőiségem kiteljesedését családban élhetem meg igazán. Érkeztek a kérők és én figyeltem az erőt, a hitet, az ügyet és az együttműködést. Választottam és átadtam magam. Egy új működés kezdődött amiben mindketten jobbak lehetünk. Biztonságot kapok, hogy energiámat a belső stabilitásunk megőrzésére fordíthassam és teret arra, hogy a missziónk terjesztése hatékonyabb legyen.  Ebben haladok tovább és hasznosítom azokat a tapasztalatokat, amit eddig tanultam és kíváncsian várom az utunk folytatását.

 

amiért itt vagyok

Én használom ezt a térképet és segít abban, hogy minden helyzetben lássam az irányt a magam és mások életében.

Szeretném a megszerzett tudásomat, tapasztalataimat tovább adni, hogy minél többen haladhassunk tovább ezen az úton. Szívesen segítek meglátni az aktuális helyzetedet és támogatlak a következő lépés megtételében. Fordulhatsz hozzám akkor is, ha a tapasztalataidat szeretnéd tovább adni.

 

módszer

 

elérhető

 

 

mentoraim

  • Joós István