Joós István
TANÁCSADÓ

120 000 Ft500 000 Ft

Kemény vagyok. Sőt. Radikális, ha igazságról van szó. Mert évtizedes tapasztalatom, hogy az önbecsapás – az igazságnak való ellenállás! – az egy nagy ellenség.

Leírás

Funkcióm szembesíteni. A velem való munka által máshogy látod majd a világot, tehát így magadat is benne, és ettől a tennivaló kristályosra tisztul.

Nehéz helyzetek megoldása észrevenni, amit rosszul [elavultan] látsz. Nézőpont-korrekcióban segítek. A változás ezután gyakorlatilag automatikus.

 

Hibásan forradt csontokat törni KELL, hogy egészségesen forrhassanak össze. A lelkünk tele élményekkel, amiknek feldolgozásához nem volt megfelelő segítség, és így hegek, sebek, olykor nyílt törések maradtak.

Hogy ez fájdalmasnak hangzik?

Igen. Sőt. FÁJ is, de így van jól / nem lehet másképp, mert az igazság mindig fáj, nem elég igaz, ami nem. Bátraknak ajánlom. Ne válassz, ha nem szenvedsz eléggé, hogy a változásért a fájdalom lehetőségét vállald! 

 

Bemutatkozás

Annyira sok élettörténetet láttam, hogy megszállottjává lettem az ügynek, hogy minél több embernek segítsünk az élet válságaiban a lehetőséget meglátni, azokat megújulva megoldani.

Így látom az utat:

Az ábra egyszerűbb változata:

 

Témák

 • férfi-nő működés
 • ügy és karrier
 • szexualitás
 • kapcsolat javítás
 • tiszta zárás és továbblépés

  

Az árról

Az ár szándékkal magas, mert próbállak eltántorítani, hogy velem akarj beszélni.

Megfigyelésem, hogy az embereknek nem eseti tanácsadóra, hanem működő közösségre – őszinte megnyílásra és tapasztaltabbakkal való kapcsolódásra – van szüksége, mely okból:

Ha mindezek ellenére is velem akarsz egyéniben és személyesen dolgozni, akkor ezt a fenti díj ellenében és az alábbi módon (kisebb vagy nagyobb várakozás után) lehet.

 

Eseti Konzultáció
48 óra, 120 000 Ft

 1. személyes beszélgetés időtartama: amennyi szükséges
 2. utána 48 óráig kapcsolatban maradunk (üzenet / telefon)
 3. jelentkezés ITT
 4. időpontok egy-két hét távlatában szoktak lenni

FIGYELEM, az eseti konzultáció lehet SZEMÉLYES vagy TELEFONOS.
Előbbi esetben az 1. / 12. kerület vagy Balaton északi part a helyszín.

Az időtartam az eddig tapasztalatok alapján 90 perc körül szokott lenni.

 

Egyéni Folyamatok
10 nap, 250 000 Ft
30 nap, 500 000 Ft

A LÉNYEG, hogy kapcsolatba kerülünk, mint egy tapasztalt régi barát vagyok Számodra elérhető, a meghatározott idő alatt.

 1. egyszerre egy folyamat fut, jelentkezés ITT
 2. keresünk, amint látszik időpont, egyeztetjük a kezdést 
 3. számla és díjfizetés (amennyiben kell: szerződés)
 4. “Az Ego Korszakai” előadás videó felvétele, előkészítésként
 5. a kezdő beszélgetés által a helyzetképed lesz tiszta
 6. aminek kimenetele egy stratégia lesz (“játékterv”)
 7. konkrét lépésekből áll, amit meg kell tegyél
 8. élő üzenetkapcsolat (folyamatosan elérsz, és reagálok)
 9. eseti teleonbeszélgetések (5-10p, amikor szóban könnyebb)
 10. heti státusz update (15-30p, telefonon)
 11. változol, tehát változtatsz
 12. zárás, amitől persze még nem leszel kész

A kezdő beszélgetés másik neve: “kickoff”. Projektben vagyunk, aminek a célja, hogy az életedben változás legyen – eszerint is kezeljük.

Másképp:

A) tisztázzuk, hogy mit nem látsz jól / halogatsz. Ennek fényében B) világos lesz, hogy mit kell tegyél, ami után C) nem hagylak nyugton, hogy meg is tedd / mondod, hogy haladsz, D) egyeztetjük a továbblépést.

 

Kapcsolatmentés
30 nap, 500 000 Ft

Célja – és ez NAGYON fontos – nem az, hogy a házasságotokat megmentsük, hanem, hogy a kapcsolatotok továbblépjen.

A folyamat két lehetséges kimenetele:

 1. jobban értitek magatokat és egymást, aminek hatására reményt éreztek arra, hogy újjászülessék a kapcsolatotok, és értitek, hogy mit kell ehhez tenni, tehát belevágtok
 2. jobban értitek magatokat és egymást, aminek hatására napnál is nyilvánvalóbb lesz, hogy az együttesség már meghalt, és jobb emberi kapcsolatban kezdtek elválni

Tartalma, mint a személyes folyamat, kivéve, hogy ketten vesztek benne részt.

 1. Az elején külön kezditek-kezdjük.
 2. Végig külön dolgozunk.
 3. Együtt zárunk. 

Jelentkezés ITT

 

Egyéb Tudnivalók

 • kezdő beszélgetés személyes (Normafa, budai vár vagy Balaton)
 • a konzultációk időtartama kötetlen (tart, amíg kifogyunk a szóból)
 • üzenetekre gyorsan válaszolok (amint tudok, mint bármely barátod)
 • a számlát cégnek is ki tudom állítani (m.n.s. egyéb oktatás)

Egyidőben egy folyamat fut, mely okból ne lepődj meg, ha a szolgáltatást nem tudod kosárba tenni ITT jelentkezz, és szólunk, amint van hely!

  

Megjegyzések

Szeretettel várlak. Több száz személyes konzultáció és több ezer megérintett életút alapján garantálom, hogy hasznosnak érzed majd, ha kapcsolódunk!

A fenti lehetőségeken túl nem vállalok folyamatokat. A helyzet nagyon világos mindig, tehát az abból fakadó tennivaló is az. Erre szövetkezünk. Aztán vagy nekiállsz és csinálod, legyőzöd és meghaladod magad – ha eléggé Szenvedsz már a halogatástól x eléggé Lelkesít a Célod – vagy nem.

Új helyzet azt követően lesz, hogy a munkát a megoldásba (továbblépésbe) beleteszed. Ami idő… hetek, de inkább hónapok míg a változás lezajlik, mely okból szívleld kérlek meg az alábbiakat: 

1. NE várj tőlem megoldást! – a helyzetedet megoldani egyedül Te tudod, amire én képes vagyok, hogy ebben kérdésekkel, magyarázatokkal, tapasztalatokkal és hittel segítselek

2. NE várj azonnali változást! – látványos áttörések bár olykor történnek, de ritkák, hanem a lassú átbillenés, fokozatos változás sokkal gyakoribb, mert meg kell érj hozzá

3. KELL felelősséget vállalj! – érdeklődöm én is, de csak mint egy barát, akinek van más dolga is az életben, tehát FONTOS, hogy keress, aktív legyél, “zavarj” nyugodtan, ha valami nyugtalanít: Használj! 

4. A folyamat zárása után is elérsz – mivel a változás lassú, így az Énakadémia keretei között a közös munkát követően is elérsz engem, vagy olyan szakértőt, aki tőlem tanul. Ott sokkal lassabban reagálok.

Barátsággal,
Joós István