Joós István (szakértő)

250 000 Ft500 000 Ft

Kiürítés

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: JIA Kategória: Címke:

Leírás

Kemény vagyok. Sőt. Radikális, ha igazságról van szó, mert tíz éves tapasztalatom, hogy az önbecsapás [igazságnak való ellenállás] az egy nagy ellenség.

Funkcióm szembesíteni. A velem való munka által máshogy látod majd a világot, tehát így magadat is benne, és ettől a tennivaló kristályosra tisztul.

Nehéz helyzetek megoldása észrevenni, amit rosszul [elavultan] látsz. Nézőpont-korrekcióban segítek. A változás ezután gyakorlatilag automatikus.

 

Hibásan forradt csontokat márpedig törni KELL, hogy egészségesen forrhassanak össze. A lelkünk tele ilyenekkel. Élmények, amiknek feldolgozásához nem volt megfelelő segítség, és így hegek, sebek, olykor nyílt törések maradtak.

Hogy ez fájdalmasnak hangzik?

Igen. Sőt. FÁJ is, de így van jól / nem lehet másképp, mert az igazság mindig fáj, nem elég igaz, ami nem. Bátraknak ajánlom. Ne válassz, ha nem szenvedsz eléggé, hogy a változás érdekében a fájdalom lehetőségét vállald! 

 

Bemutatkozás

Egyszerűen csak egy ember vagyok, aki annyira sok szenvedést láttam, hogy megszállottjává váltam az ügynek, hogy minél több embernek segítsünk az élet válságaiban a lehetőséget meglátni, azokat megújulva megoldani.

Megközelítésemet az alábbi korszakos ábra foglalja össze:

 

Témák

 • férfi-nő működés
 • párkapcsolat
 • karrierváltás
 • egészség
 • üzleti siker
 • boldogabb élet

  

Az árról

Az ár szándékkal magas, mert próbállak attól eltántorítani, hogy velem akarj beszélni.

Megfigyelésem, hogy az embereknek nem eseti tanácsadóra, hanem működő közösségre van szüksége, mely okból külön erre a célra zárt közösségi oldalt indítottunk, ahol tapasztalat alapú reakciókat kaphatsz, védett térben, anélkül, hogy kiderülne, hogy ki vagy:

Ha mindezek ellenére is velem akarsz dolgozni, akkor ezt a fenti díj ellenében és az alábbi módon (általában kis várakozás után) lehet.

 

Így működik

A LÉNYEG, hogy kapcsolatba kerülünk, mint egy tapasztalt régi barát leszek Számodra elérhető, a meghatározott idő alatt – és kicsit utána is.

 1. egyidőben egy konzultáció fut, előjelentkezés ITT
 2. keresünk, amint látszik időpont, egyeztetjük a kezdést
 3. a vásárlás és díjfizetés ezután következik
 4. kickoff beszélgetés (személyes vagy Zoom)
 5. a beszélgetés során a nézőpontod változik (tágulni fog)
 6. aminek kimenetele egy stratégia lesz (“játékterv”)
 7. konkrét lépéssel kezdődik, amit meg kell tegyél
 8. élő üzenetkapcsolat (folyamatosan elérsz, és reagálok)
 9. eseti beszélgetések (5-10p, amikor szóban könnyebb)
 10. heti konzultáció (“önszabotázs-hárítás”)
 11. változol, tehát változtatsz
 12. zárás, amitől persze még nem leszel készen

Az induló beszélgetés neve okkal “kickoff”. Projektben vagyunk, aminek a célja, hogy az életedben változás legyen – eszerint is kezeljük.

Másképp:

A) tisztázzuk, hogy mit nem látsz jól / halogatsz. Ennek fényében B) világos lesz, hogy mit kell tegyél, ami után C) nem hagylak nyugton, hogy meg is tedd / mondod, hogy haladsz, D) egyeztetjük a következő lépést, E) így tovább.

Technikai tudnivalók:

 • a személyes találkozás formája iroda az első kerületben vagy séta a Normafánál (csak a kickoff személyes, ha kéred)
 • a konzultációk időtartama kötetlen, értsd: addig beszélünk, amíg kifogyunk a szóból (a kickoff 60-90 perc szokott lenni, konzultációkra 20-40 perc kell)
 • üzenetekre gyorsan válaszolok, értsd: válaszolok, amint tudok (mint bármely barátod)
 • az eseti beszélgetések telefonhívást jelentenek, hívjuk egymást, amikor szóban könnyebb
 • egyidőben egy folyamat fut, mely okból ne lepődj meg, ha a szolgáltatást nem tudod kosárba tenni ITT jelentkezz, és szólunk, amint van hely

 

Megjegyzések

Szeretettel várlak. Több száz személyes konzultáció és több ezer megérintett életút alapján garantálom, hogy hasznosnak érzed majd, ha kapcsolódunk!

A fenti lehetőségeken túl nem vállalok folyamatokat. A helyzet nagyon világos mindig, tehát az abból fakadó tennivaló is az. Erre szövetkezünk. Aztán vagy nekiállsz és csinálod, legyőzöd és meghaladod magad – ha eléggé Szenvedsz már a halogatástól x eléggé Lelkesít a Célod – vagy nem.

Új helyzet azt követően lesz, hogy a munkát a megoldásba (továbblépésbe) beleteszed. Ami idő… hetek, de inkább hónapok míg a változás lezárul, mely okból szívleld kérlek meg az alábbiakat: 

1. NE várj azonnali változást! – látványos áttörések bár olykor történnek, de ritkák, hanem a napi tapasztalatod lassú átbillenés, fokozatos változás lesz sokkal inkább (NE gyere, ha azonnali megoldást vársz / Te kell megérj hozzá!)

2. KELL felelősséget vállalj! – érdeklődöm én is, de csak mint egy barát, akinek van más dolga is az életben, tehát FONTOS, hogy keress, aktív legyél, “zavarj” nyugodtan, amikor valami nyugtalanít: Használj! (EZ a szolgáltatás)

3. A folyamat zárása után is elérsz – mivel a változás lassú, így üzenetben a rövidebb program esetén még 23 napig (összesen 30), a 30 napos folyamat esetén további 30 napig elérsz (összesen 60), és én válaszolok, amint tudok.

Barátsággal,
Joós István