Joós István
TANÁCSADÓ

120 000 Ft500 000 Ft

Kemény vagyok. Sőt. Radikális, ha igazságról van szó, mert tíz éves tapasztalatom, hogy az önbecsapás – az igazságnak való ellenállás! – az egy nagy ellenség.

Leírás

Funkcióm szembesíteni. A velem való munka által máshogy látod majd a világot, tehát így magadat is benne, és ettől a tennivaló kristályosra tisztul.

Nehéz helyzetek megoldása észrevenni, amit rosszul [elavultan] látsz. Nézőpont-korrekcióban segítek. A változás ezután gyakorlatilag automatikus.

 

Hibásan forradt csontokat márpedig törni KELL, hogy egészségesen forrhassanak össze. A lelkünk tele ilyenekkel. Élmények, amiknek feldolgozásához nem volt megfelelő segítség, és így hegek, sebek, olykor nyílt törések maradtak.

Hogy ez fájdalmasnak hangzik?

Igen. Sőt. FÁJ is, de így van jól / nem lehet másképp, mert az igazság mindig fáj, nem elég igaz, ami nem. Bátraknak ajánlom. Ne válassz, ha nem szenvedsz eléggé, hogy a változás érdekében a fájdalom lehetőségét vállald! 

 

Bemutatkozás

Egyszerűen csak egy ember vagyok, aki annyira sok szenvedést láttam, hogy megszállottjává váltam az ügynek, hogy minél több embernek segítsünk az élet válságaiban a lehetőséget meglátni, azokat megújulva megoldani.

Megközelítésemet az alábbi korszakos ábra foglalja össze:

 

Témák

 • férfi-nő működés
 • párkapcsolat
 • karrierváltás
 • egészség
 • üzleti siker
 • boldogabb élet

  

Az árról

Az ár szándékkal magas, mert próbállak attól eltántorítani, hogy velem akarj beszélni.

Megfigyelésem, hogy az embereknek nem eseti tanácsadóra, hanem működő közösségre van szüksége, mely okból külön erre a célra zárt közösségi oldalt indítottunk, ahol tapasztalat alapú reakciókat kaphatsz, védett térben, anélkül, hogy kiderülne, hogy ki vagy:

Ha mindezek ellenére is velem akarsz dolgozni, akkor ezt a fenti díj ellenében és az alábbi módon (kisebb vagy nagyobb várakozás után) lehet.

 

Eseti konzultáció működése

 1. a beszélgetés időtartama: amennyi szükséges
 2. utána 48 óráig még elérsz üzenetben vagy telefonon is
 3. előjelentkezés ITT
 4. időpontok egy-két hét távlatában szoktak lenni

FIGYELEM, az eseti konzultáció lehet SZEMÉLYES vagy TELEFONOS.
Előbbi esetben az 1. / 12. kerület vagy Balaton északi part a helyszín.

Az időtartam az eddig tapasztalatok alapján 60, legfeljebb 90 perc szokott lenni.

 

Folyamatok működése

A LÉNYEG, hogy kapcsolatba kerülünk, mint egy tapasztalt régi barát leszek Számodra elérhető, a meghatározott idő alatt.

 1. havonta egy új folyamat indul, előjelentkezés ITT
 2. keresünk, amint látszik időpont, egyeztetjük a kezdést
 3. a vásárlás és díjfizetés ezután következik
 4. kezdő beszélgetés személyes (Zoom, ha ez nem megy)
 5. helyzettisztázás által a nézőpontod változik (tágulni fog)
 6. aminek kimenetele egy stratégia lesz (“játékterv”)
 7. konkrét lépésekből áll, amit meg kell tegyél
 8. élő üzenetkapcsolat (folyamatosan elérsz, és reagálok)
 9. eseti beszélgetések (5-10p, amikor szóban könnyebb)
 10. heti konzultációk (15-30p, “státusz update”)
 11. változol, tehát változtatsz
 12. zárás, amitől persze még nem leszel kész

A kezdő beszélgetés másik neve: “kickoff”. Projektben vagyunk, aminek a célja, hogy az életedben változás legyen – eszerint is kezeljük.

Másképp:

A) tisztázzuk, hogy mit nem látsz jól / halogatsz. Ennek fényében B) világos lesz, hogy mit kell tegyél, ami után C) nem hagylak nyugton, hogy meg is tedd / mondod, hogy haladsz, D) egyeztetjük a következő lépést, E) így tovább.

 

Egyéb Tudnivalók:

 • a kezdő beszélgetés lehetőleg személyes (Budapest vagy Balaton)
 • a heti konzultációk telefonos beszélgetések
 • a konzultációk időtartama kötetlen (tart, amíg kifogyunk a szóból)
 • üzenetekre gyorsan válaszolok (amint tudok, mint bármely barátod)
 • egyidőben egy folyamat fut, mely okból ne lepődj meg, ha a szolgáltatást nem tudod kosárba tenni ITT jelentkezz, és szólunk, amint van hely

  

Megjegyzések

Szeretettel várlak. Több száz személyes konzultáció és több ezer megérintett életút alapján garantálom, hogy hasznosnak érzed majd, ha kapcsolódunk!

A fenti lehetőségeken túl nem vállalok folyamatokat. A helyzet nagyon világos mindig, tehát az abból fakadó tennivaló is az. Erre szövetkezünk. Aztán vagy nekiállsz és csinálod, legyőzöd és meghaladod magad – ha eléggé Szenvedsz már a halogatástól x eléggé Lelkesít a Célod – vagy nem.

Új helyzet azt követően lesz, hogy a munkát a megoldásba (továbblépésbe) beleteszed. Ami idő… hetek, de inkább hónapok míg a változás lezárul, mely okból szívleld kérlek meg az alábbiakat: 

1. NE várj azonnali változást! – látványos áttörések bár olykor történnek, de ritkák, hanem a napi tapasztalatod lassú átbillenés, fokozatos változás lesz sokkal inkább (NE gyere, ha azonnali megoldást vársz / Te kell megérj hozzá!)

2. KELL felelősséget vállalj! – érdeklődöm én is, de csak mint egy barát, akinek van más dolga is az életben, tehát FONTOS, hogy keress, aktív legyél, “zavarj” nyugodtan, amikor valami nyugtalanít: Használj! (EZ a szolgáltatás)

3. A folyamat zárása után is elérsz – mivel a változás lassú, így az Énakadémia Közösségben a közös munkát követően is elérsz engem, vagy olyan szakértőt, aki tőlem tanul. A Közösségben lassabban válaszolok. Sokan vagyunk.

Barátsággal,
Joós István