Joós István (alapító)

250 000 Ft500 000 Ft

Kiürítés

By submitting your payment, you agree to our terms and conditions.

Cikkszám: JIA Kategória: Címke:

Leírás

Kemény vagyok. Sőt. Radikális, ha az igazságról van szó… mert tíz éves tanácsadói tapasztalatom, hogy az önbecsapás az egy nagy ellenség.

Funkcióm szembesíteni. Ami bár fáj, de a velem való munka után kicsit máshogy látod majd a világot, tehát így magadat is benne és ettől a tennivaló tisztul / jobban megy majd.

Nehéz helyzetek megoldása észrevenni, amit rosszul (elavultan) látsz. Nézőpont-korrekcióban segítek. A változás ezután automatikus.

 

Hibásan forradt csontokat márpedig törni KELL, hogy másképp, egészségesen forrhassanak össze. A lelkünk tele ilyenekkel. Élmények, amiknek feldolgozásához nem volt megfelelő segítség, és így hegek, sebek, olykor nyílt törések maradtak.

Hogy ez fájdalmasnak hangzik?

Igen. Sőt. FÁJ is, de így van jól / nem lehet másképp, mert az igazság mindig fáj, nem elég igaz, ami nem. Bátraknak ajánlom. Ne válassz, ha nem szenvedsz eléggé, hogy a változás érdekében a fájdalom lehetőségét vállald! 

 

Bemutatkozás

Egyszerűen csak egy ember vagyok, aki annyira sok szenvedést láttam, hogy megszállottjává váltam az ügynek, hogy minél több embernek segítsünk az élet válságaiban a lehetőséget meglátni, azokat megújulva megoldani.

Megközelítésemet az alábbi korszakos ábra foglalja össze:

 

Témák

 • férfi-nő működés
 • párkapcsolat
 • karrierváltás
 • egészség
 • üzleti siker
 • boldogabb élet

  

Az árról

Az ár szándékkal magas, mert próbállak attól eltántorítani, hogy velem akarj beszélni.

Megfigyelésem, hogy az embereknek nem eseti tanácsadóra, hanem működő közösségre van szüksége, mely okból külön erre a célra zárt közösségi oldalt indítottunk, ahol tapasztalat alapú reakciókat kaphatsz:

Másrészt ha mindezek ellenére is velem akarsz dolgozni, akkor ezt a fenti díj ellenében lehet.

 

Így működik

 1. válassz változatot, és vásárold meg
 2. a vásárlás után mi jelentkezünk, egyeztetjük a kezdést
 3. a megbeszélt időpontban kickoff beszélgetés (Zoom / személyes)
 4. a beszélgetés során a nézőpontod változik (tágulni fog)
 5. aminek kimenetele egy stratégia lesz (“játékterv”)
 6. konkrét lépéssel kezdődik, amit végre kell hajts
 7. üzenetben folyamatosan elérsz + én is hajtalak
 8. heti konzultáció (“önszabotázs-hárítás”)
 9. változol, tehát változtatsz

Az induló beszélgetés neve okkal “kickoff”. Projektben vagyunk, aminek a célja, hogy az életedben változás legyen – eszerint is kezeljük.

Másképp:

A) tisztázzuk, hogy mit nem látsz jól / halogatsz. Ennek fényében B) világos lesz, hogy mit kell tegyél, ami után C) nem hagylak nyugton, hogy meg is tedd / mondod, hogy haladsz, D) egyeztetjük a következő lépést, E) így tovább.

Technikai tudnivalók:

 • a személyes találkozás formája séta, Budapesten, helyszínek: Normafa vagy budai vár (csak az első beszélgetés, a kickoff személyes, ha kéred)
 • a konzultációk időtartama kötetlen, értsd: addig beszélünk, amíg kifogyunk a szóból (a kickoff 60-90 perc szokott lenni, konzultációkra 20-40 perc kell)
 • üzenetekre gyorsan válaszolok, értsd: válaszolok, amint tudok (mint bármely barátod)
 • egyidőben egy folyamat fut, mely okból ne lepődj meg, ha a szolgáltatás státusza “Elfogyott” – ITT jelentkezz, és szólunk, amint van hely

 

Megjegyzések

Szeretettel várlak. Több száz személyes konzultáció és több ezer megérintett életút alapján garantálom, hogy hasznosnak érzed majd, ha kapcsolódunk!

A fenti ajánlaton túl nem vállalok folyamatokat. A helyzet nagyon világos mindig, tehát az abból fakadó tennivaló is az. Erre szövetkezünk. Aztán vagy nekiállsz és csinálod, legyőzöd és meghaladod magad – ha eléggé Szenvedsz már a halogatástól x eléggé Lelkesít a Célod – vagy nem.

Új helyzet azt követően lesz, hogy a munkát a megoldásba (továbblépésbe) beleteszed. Ami idő… Hetek, de inkább hónapok múlva lehet érdemes hozzám visszajönni, ha esetleg majd újra, amikor már egy másik kihívás előtt állsz.

Barátsággal,
Joós István