ISTENNŐTÁMASZTÓ – önbizalom, siker ÉS elismerés, mert megérdemled

(2 vásárlói értékelés)

29 900 Ft

18 lépéses önmegvalósító folyamat, amit akkor ajánlunk Neked, ha a mintáid zsákutcába vittek. Igaz az a zsigeri érzés, hogy többre van szükséged, és valóban megérdemled!

Tagok számára kedvezménnyel elérhető, lásd: Prémium Tagság!

Leírás

Eleged van abból, hogy nem úgy alakult, ahogyan eltervezted? Hogy sokkal szebbnek indult, most mégis minden színtelen, sivár, borulni látszik az élet… Hogy kiszolgáltatottnak és erőtlennek érzed magad… Hogy egy ideje nem ragyogsz úgy, mint korábban… Hogy akad, sőt talán már össze is dőlt, ami volt… hogy egy új világban alkalmas fogódzó nélkül keresed a helyed!?

 

Hol csúszott félre? Mit nem vettél észre? Ki a hibás mindezért?

És legfőképp: Most hogyan tovább?

 

Jogos kérdések, melyeket mi is feltettünk magunknak amikor elakadt velünk az élet: ez így tovább nem megy, változás időszerű.

Ismerjük a helyzetet…

Tehát azt is tudjuk, hogy amire most leginkább szükséged van, az az Erő.

 

A csodálatos, ragyogó, magabiztos, megállíthatatlan, mert ellenállhatatlan NŐ ereje.

 

Azé a NŐÉ, aki – ma még talán csak alig hallhatóan – azt suttogja a füledbe, hogy „NEM! Ebbe a helyzetbe én nem nyugszom bele!”

És, hogy hol találod őt?

Befelé nézz!
Ott szunnyad Benned!!

 

Ez a program segít lépésről-lépésre felébreszteni ÉS a maga teljességében megélni az Istennőt, aki igenis vagy – akivé időszerű lenned – magyarázatot ad és továbblépést katalizál, sikerhez és imádathoz segít.

 

 


(1.) FIGYELEM: ha már eleget harcoltál, és igazából épp az “Istennő létből” van eleged, akkor NEM ez, hanem a KIRÁLYNÉKÉPZŐ szól Neked.
(2.) A feladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

 

További információk

Lehetőségek

Egyéni, Közösségi

ISTENNŐTÁMASZTÓ – önbizalom, siker ÉS elismerés, mert megérdemled – 2 értékelés

  1. Avatar

    Brigitta

    Rávilágított arra, hogy nincs minden elveszve az életemben. Nem tettem semmi rosszat, csupán egy fordulóhoz ért az életem. Egy másik, egy következő életszakaszba kell lépnem. Meg kell találnom a lelkesedésem. Mernem kell továbblépni. Kapcsolódnom kell olyan emberekkel, akik segítséget adnak nekem, hogy visszanyerjem az erőmet, mert szükség van rám, hogy segítsek A férfinak, hogy megtalálja a maga ügyét. Akkor tudunk együtt tovább repülni, ha lesz közös lelkesedésünk.

  2. Avatar

    Gabi

    Leckéről leckére világosabban láttam, hogy dolgom van önmagammal. Alig vártam a következőt, hogy tovább tudjak lépni és fejlődni. Nagyon logikusan felépített tananyag, és a végére kibontakozott, hogy igenis merni kell bátornak lenni, kilépni a komfortzónánkból, megtalálni magunkban az erőt, mert csak így válhatunk igazán nővé, és a férfi méltó társává.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük