ISTENNŐTÁMASZTÓ – ha kézbe kellene venni a dolgokat

25 000 Ft

A ISTENNŐTÁMASZTÓ egy 18 lépéses önmegvalósító folyamat, amit akkor ajánlunk, ha egy ideje akad az élet, ha eleged a kiszolgáltatottságból, ha a mintáid zsákutcába vittek… IGAZ a zsigeri érzés, imádatra van szükséged, és valóban megérdemled! 

Cikkszám: INT Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az ISTENNŐTÁMASZTÓ egy kétnapos lépésekben haladó önmegvalósító folyamat.

A “szunnyadó Istennőt” segít kibontani.
Bármiben is vagy.

 

Az ISTENŐTÁMASZTÓ célja a minták rabságából továbblépni, tehát a tudatos, okos és erős nő támasztása. A program haragudni segít, magyarázatot ad és továbblépést katalizál. Döntéseket időszerű hozz, magánélet és gyakran karrier terén is, beleállni a Harcba, vállalni ennek következményeit, ami nem csak Téged érint, hanem a szeretteidet is. Nehéz. Voltunk hasonló helyen, és saját konkrét tapasztalataink alapján tudjuk, hogy mi segít… Amikor reccsen picit az élet, az igazából mindig lépni hív “csak”, nem vagy egyedül, és megvan hozzá az Erőd!!

 


(1.) Ha már eleget harcoltál, és igazából épp ebből van eleged, akkor NEM az IstenNŐtámasztó, hanem a KirályNÉképző szól Neked.
(2.) A faladatsor vásárlás után azonnal indul, az első témát és leckét az oldal tetején látszó “Kurzusaim” menüpontban találod majd.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.