FÉRFIBILLENTŐ – ha döntést remélsz Tőle…

1 500 Ft

Konkrét és gyakorlatias segítség bizonytalan férfiakhoz… NEM ígérjük, hogy egyszerű, de azt igen, hogy világos képed lesz arról, hogy mi működik ilyen helyzetekben – és mi nem!

Cikkszám: FB Kategóriák: , Címkék: ,

Leírás

Nem tudja mit akar?
Ismerjük, normális, tovább tudtok lépni.

HA ” csak” magadat képes vagy két lehetőség közül az egyik módon meghaladni…

 

A bizonytalan férfi NEM Veled kapcsolatban, hanem általában bizonytalan, és ezért továbblépni is két módon lehet. Az egyik, hogy Benned bizonyosodik meg, a másik, hogy magában.

Képes vagy rá, hajrá, jó munkát!

Barátsággal,
Joós István

 

Témák…

  • amiért nem tudja = magyarázat
  • ezt “csinálhatod” vele = így segíthetsz Neki
  • reális és irreális elvárások = TE MAGAD is KELL változz…

Szeretettel ajánljuk az anyagot, ha érdekelnek István tanácsai!

 

Tartalom

  • videó magyarázat: 34p 02mp hosszú

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te, vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megsimert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!