EgoYoga Kurzus

42 000 Ft

Cikkszám: EGOK-1 Kategória:

Leírás

Egy hónapos online kurzus azoknak, akik a korszakos ábrán összefoglalt ön- és világismereti rendszer használata iránt érdeklődnek.

A boldogság helyes célokon és jól működő kapcsolatokon múlik. A nehézség, hogy ehhez a céloknak és a kapcsolatoknak is változnia kell olykor, amit az emberek nagy része annyira nehezen enged (él meg), hogy a változtatás helyett halogat, tehát válságba jut. A képzés a korszakos rendszer mélyebb megismerése által segít jobban érteni a saját helyzetedet és mások működését – különös tekintettel a korszakváltások dinamikájára.

 

A korszakos rendszerről

A korszakos rendszer sok más mellett az emberiség ősi tudására, mesék és mítoszok tanulságaira, Homéroszra, Dantéra, Jungra és Campbellre, és 10 év tanácsadói tapasztalatára is épít. Az EgoYoga nem a mi találmányunk. Hanem csak kortárs magyarázók vagyunk.

Az ábrának több változata van, amik ugyanazt mutatják mind, csak eltérő szempontból (mert más-más közönséghez szólnak).

Az Eredeti változat (fókusz: férfi-nő szerepek)

Az Egó Korszakai változat (fókusz: az egó tágulásának folyamata)

A boldogság útja változat (fókusz: a megújulás nagy korszakai)

Az EgoYoga szintek változat (fókusz: a lépések magyarázata)

 

Mire jó a képzés?

A képzés új megértést és saját tapasztalást ad. Az alap az ábra fenti három változatának legrészletesebb bemutatása és közös értelmezése. A férfi-nő korszakokat egyesével is végigvesszük, előbb elméletben, majd magunkra alkalmazva, és csak ezután lépünk a rendszer használata témára tovább.

Célunk, hogy világosabban lásd a korszakokat okozó lelki folyamatokat, magabiztosabban tudj állapotokat azonosítani, jobban értsd, hogy az adott helyzetben mi jelent MA továbblépést, Neked vagy a másiknak, bátorság miből meríthető, a félelmet mi olvasztja – megmutatjuk, mit és hogyan adhatsz.

 

A képzés elemei

 1. “Az Egó Korszakai” videó (2 órás magyarázat)
 2. A változás folyamata (hanganyag)
 3. Online kurzus (9 feladat)
 4. Csoportos Zoom konzultációk (4 x 1,5 óra)
 5. Zárt csoport (online támogatás, folyamatos kapcsolat)

 

Kiknek szól?

A program azoknak szól, akiket

A) maguk miatt érdekel a rendszer – a korszakos megközelítés legelsősorban önismeretre, a saját élet kihívásainak jobb megértésére, és továbblépésre való, tehát abszolút ér egyszerűen csak önismeretért jönni, segítünk mélyebben szembenézni magaddal, és jobban elfogadni, amit találsz!

és/vagy

B) a környezetükben szeretnének felelősséget vállalni – egymás életében folyamatosan részt veszünk, szerintünk felelősségünk minél jobban, amihez a korszakos rendszer alkalmas kereteket ad… barátok, munkatársak, családtagok életében is lehetsz sokkal, de sokkal hasznosabb

és/vagy

C) mentorként segítenének nekünk – szívesen látunk, ha szeretnél velünk kapcsolódni (például helyi szervezőként, vagy női kört, esetleg férfi csoportot indítanál), amihez fontos első lépés a korszakos rendszer belső dinamikáját jobban megismerni

és/vagy

D) segítő módszerként kíváncsiak az EgoYoga-ra – egyre többen használják a korszakos rendszert, magában és kiegészítő eszközként is, pl. terápia, családállítás, coaching, téta-healing, stb. mellett… “életnavigációra” kiemelkedően alkalmas – ajánljuk szeretettel!

 

Módszerünk

Az EgoYoga NEM módszer igazából, hanem művészet. A saját tapasztalatokon alapuló őszinte emberi kapcsolódás, tehát az őszinte emberség művészete, aminek lényege nem csak az, hogy az ember őszintén kérdez és őszintén válaszol, hanem hogy a korszakos rendszer alapján helyesen érti – pontosan tudja! – azt is, hogy kinek mi időszerű…

 

Amiért különleges

 1. VILÁGKÉP – az ember mintha az értéssel arányban működne harmonikusan, aminek nehézsége, hogy az érteni akarás ehhez valahogy mégsem hasznos. Rácsodálkozni segítünk. Egy koherens rend(szer)re. Rád bízzuk, hogy ebből mit viszel magaddal.
 2. MÓD – kapcsolódni lehet jobban és rosszabbul. Módozatokat adunk, hogyan lehet ez más emberekkel egyre hatékonyabb, de még fontosabb, hogy magyarázatot kapsz arra, hogy egyes kapcsolatok miért működnek, és más nagyon hasonlók miért nem.
 3. TÉR – az EgoYoga közösségének gerince a világképet értő, azt terjeszteni törekvő nagyszerű emberek összetartása: munkatársnak is várunk, és akik az építkezésben helyesen segítenek azoknak ebből idővel természetesen jövedelmük is lesz.
 4. ÚT – ezen első képzés után tovább haladva akár mentor is lehetsz nálunk, aki az Énakadémia oldalon is elérhető. A “módszer” lényege emberségünk transzparens hozzáférhetősége, ami által nem csak sokat segíthetsz, de magad is jobban haladsz.

 

Adatok

Vezető: Gálné Berényi Adrienn – segíti: Joós István
Helyszín: ONLINE [zárt csoport + Zoom]

Helyek száma: 10
Regisztráció
 jelentkezési sorrendben.

A 4 hetes képzés díja: 42.000 Ft   

Ajánlás

Ajánlom ezt a programot, ha megérintett a világkép, a Férfi-Nő korszakok, ha úgy érzed, hogy szívesen mélyülnél ebben a témában, és akár segítenél is másoknak, mert felelősnek érzed magad. Akkor is ajánlom, ha közösségnek örülnél, és érzed, hogy ehhez Tenned is kell érte. Végül leginkább akkor ajánlom, ha haladni szeretnél, Magad miatt, Te, a Saját Utadon – ugyanis tapasztalatom, hogy egy ponton túl haladni már csak továbbadva lehet,tehát sokat gyorsul az ember saját maga, amint átadni kezd.Joós István

 

Részvétel

 • JELENTKEZÉS: jelen termék megvásárlásával, az oldal tetjén
 • KÖVETKEZŐ FOLYAMAT INDULÁSA: 2021. Június 30.
 • KONZULTÁCIÓK: szerda 18:00-19:00

 

Háttér

Joós István először csak magáról írogatott. Aztán egyre többen kezdték a bizalmukkal megtisztelni, az így megismert életutak egymásra rakódtak, mintákat kezdett bennük látni, számára lenyűgöző – és sokak szerint megbocsáthatatlanul arrogáns – általánosító felfedezések születtek, ezekből tanulmány készült, aztán a Korszakokat bemutató ábra, majd azt magyarázó könyv, végül ön- és világismereti módszer, sőt egymást támogatására közösségi oldal is indult. Szeretettel ajánljuk, mert hasznosnak tapasztaljuk, egyre többen! Mindannyiunk felelőssége, hogy jobban kapcsolódjunk.