VAN-E NAGYOBB? – értelmezési segédlet

3 500 Ft

Tagok számára kedvezménnyel elérhető.

Cikkszám: BI Kategóriák: , Címke:

Leírás

Tudjuk, hogy talán meglepő, vagy meredek, de azt látjuk, hogy egy ponton jó, sőt, fontos, sőt a személyes harmónia és béke irányában való Valódi továbblépéshez nélkülözhetetlen foglalkozni azzal a kérdéssel, hogy van-e nagyobb, más néven: Isten, ki “Ő”, mi dolgom vele és ezzel az egésszel…

Személyes tapasztalat mindez, és nyilvánvalóan nem kell egyetérts, akkor NE is olvass tovább! Abszolút semmiféle térítési szándékom nincs, és mivel tudom, hogy ezt elhinni sokaknak nehéz esetleg, ezért ez a program csak tagoknak látszik, és alacsony az ára, amennyire csak lehet. 

Barátsággal,
Joós István

 

Tartalom

Tapasztalatokon alapuló gondolatok, ha foglalkoztat a világ rendje, hogy “mi is ez az egész”, “ki volt Jézus”, “nekem mi dolgom ezzel?”… mindenféle térítési szándék nélkül, mert egy ponton lét-fontosságú erről is beszélni!

  • Atya, Fiú, Szentlélek magyarázat – 11p 23mp, 2015. augusztus 1. (Férfi-Nő Tábor)
  • Férfi és Nő és Isten – 66p 27mp, 2015. június 28. (Everness Fesztivál)
  • öt feladat – egy hét alatt

 

Működés

  • vásárlás után a Kurzusaim menüpontban jelenik meg az anyag

 

Háttér

A felszínen látszó probléma oka kivétel nélkül mindig halogatás. Önbecsapást kell oszlatnia annak, aki változást szeretne, István magyarázatai ebben segítenek. Rácsodálkozni, jobban érteni, összefüggéseket látni, ami – ha egyszer sikerül – automatikusan hozza magával a változást, mert miután már érted, utána nagyon nehéz lesz tovább becsapd magad és másokat. 

Eszközei: magyarázat és tanács.

Előbbi megérteni segít, hogy a helyzet miért van – hogy Te vagy a másik miért ilyen, hogy miért reagáltok ismételten az (el)várttól eltérően. Utóbbi nagyon konkrét, hogy min lehet (“kell”) változtatni. Mindig van min. Az elmúlt tíz évben megismert sok élet, és sok magánéleti válság alapján bizonyossággal mondjuk, hogy hatalmadban áll továbblépni!!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„VAN-E NAGYOBB? – értelmezési segédlet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük