A női szexualitás nem tabu többé!

Gátlások, félelmek, berögzült negatív minták és tapasztalatok árnyékolják be az intim pillanatokat meghittség és gyönyör helyett?

Ne hagyd magad egy életen át bezárva!
Szabadítsd fel a szexuális lényedet!

SZABADON MEGÉLT SZEXUALITÁS

online kurzus nőknek

Nők százai fojtják el saját szexuálisukat, rejtik vaksötétben, takaró alá szenvedélyüket és ezzel együtt nyomják el saját nőiségük egy nagyon lényeges részét.
Ha te is azt tapasztalod magadon, hogy kellemetlen, amikor ez a téma szóba kerül, takargatod magad az együttlétek alkalmával, nem tudsz feloldódni a szexuális aktusban vagy akár “menekülsz” előle, akkor a ma a lehető legjobb alkalom, hogy átírd magadban a gátló gondolati és tapasztalati berögződéseket.
Kerülj közelebb a szexualitását szabadon megélő női erődhöz, így az integráltabb személyiségű önmagadhoz!

11 video

17 Lecke

50+ feladat

SZABADON MEGÉLT SZEXUALITÁS

Online kurzus nőknek, akik még nem fedezték fel teljesen vágyaikat, de érzik, hogy az érzékek birodalma sokkal többet rejt számukra, mint amit ismernek.

MI EZ?

Egy tabukat ledöntő, 17 elemből álló online önismereti folyamat saját szexualitásukat maradéktalanul felfedezni és azt gátlások nélkül megélni vágyó nőknek.

MIRE JÓ?

A program abban segít, hogy megismerd, elfogadd, szeresd és éld saját szexualitásodat.
A korlátozó hitrendszereidet kérdőjelezteti meg és ezen keresztül segít lebontani a gátakat melyek elzárnak a szabad nőiségedtől.

 

 

MIBŐL ÁLL?

A tizenegy magyarázó videó új nézőpontból láttat rá a női szexualitás dimenzióira.

A tizenhét feladat érteni segít magadat, és inspirál, hogy merj tapasztalatok által azzá változni, akiről sejted, hogy legbelül vagy. 

A kURZUS MODULJAI

Neked szól a kurzus,

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

A szexuális lényünk elfogadása, integrálása nélkül nem lehetséges a valódi Női minőségünket megélni, ezért kihagyhatatlan lépés annak felszabadítása. Ez köt minket Nőket az Élethez és annak egész csodás misztériumához. Ha ezt nem tudjuk magunkról, akkor valami nagyon fontos esik ki, veszik el a Női létünkből, ami nemcsak számunkra lenne veszteség, hanem a Férfiak és a gyermekek számára is, így a világ számára is.

Szalai Dorina

Énakadémia partner

Rólam mondták

Ne vágj bele,

Kíváncsiság, nyitottság és bátorság kell ahhoz, hogy felfedezd a saját szerető archetipusodat. Tabukat megkérdőjelező  önismereti utazás ez, melynek tapasztalatai, utat engedve szexuális energiád szabad áramlásának, alapjaiban változtatják meg női minőségedet.
Elindulsz rajta?

Az ÉNAKADÉMIA az útonjárok közössége

10 év
tapasztalat

Támogató közösség

100%
online

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja:

49 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

A megvásárolt kurzus azonnal hozzáférhetővé válik az Énakadémia fiókodban, a “megvásárolt kurzusaim menüpont alatt találod.”

Nem kockáztatsz sokat, mert az “Énakadémia Garancia” keretei között kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza, ha a végén nem vagy vele elégedett.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Szalai Dorina?

Szalai Dorina Énakadémia partner, Life coach és integrál szemléletű családállító, de legfőképp Nő, aki maga is végigjárta az elfojtott szexualitás kibontásának izgalmas tapasztalatokkal teli és csodálatos útját.

“Mostanra úgy látom, hogy a szexuális lényünk elfogadása, integrálása nélkül nem lehetséges a valódi női minőségünket megélni, ezért kihagyhatatlan lépés annak felszabadítása.

Kifejezetten hátrányból indultam a szexualitásom felszabadításának útján. Ez arra tanított, hogy Nőnek lenni veszélyes. A szexuális energiát nem szabad megnyilvánítani, mert az illetlen. Az is benne szerepelt a mintáimban, hogy anyának és szeretőnek nem lehet egyszerre lenni.
Előbbi szentséges hivatás, míg az utóbbi mocskos és manipulatív női minőség.

Tíz év önismereti munka és tapasztalás után jutottam oda, hogy szeretem, hogy Nő vagyok,és az identitásom fontos és értékes része a szexualitás.

Hiszem, hogy minden Nő eljuthat idáig.

Ezért is született meg a Szabadon megélt szexualitás kurzus.”

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!