KirályNŐképző – Szabadítsd fel önmagadban az ellenállhatatlan nőt


Voltál-e már NŐ?

Nem egyszerűen csak okos vagy erős vagy önálló vagy sikeres, hanem sikeres ÉS ellenállhatlan – tehát igazi, azaz az élet minden (!) területén magabiztos KirályNŐ voltál-e már?

Adósságod van, ha még nem.

KirályNŐképző

online kurzus nőknek

Az egyedülálló nők túlnyomó része azt hiszi magáról, hogy megélte már az “amazon tetőzését”, tehát az “Istennő” időszakot, ami azonban nincs így. Ha NEM érkezik a férfi, akkor TÖBB van Benned, és ki is KELL hozd – értsd: adósságod van anyagi vagy női magabiztosság terén, és le KELL törleszd. Nem nekünk, hanem magadnak. A Férfi akkor érkezhet majd, amikor az Erődnek valóban birtokában vagy, és akkor érkezni is fog.

3 video

18 LÉPÉS

40 nap

KirályNŐképző

Online képzés nőknek, akik még nem (egészen) élték meg az erejüket

MI EZ?

Egy negyven napos, 18 elemből álló online önismereti folyamat saját erejüket és ellenállhatatlanságukat maradéktalanul kibontakoztatni vágyó nőknek.

MIRE JÓ?

A program abban segít, hogy többé ne fogd magad vissza. Semmilyen téren. Soha. 
A minták béklyóinak lerázásához önmagad maradéktalan felszabadítása, a szabadság és Erő teljesebb megélése, a gátlástalan hatalom tapasztalása szükséges. Királynő KELL legyél! Ura az életednek, sőt úrnő férfiak felett is… adottságaidtól függetlenül.

MIBŐL ÁLL?

Egy előadás és hét magyarázó videó nézőpont-korrekciót ad, ami abban segít Neked, hogy jobban értsd a férfiak működését és könnyebben lebontsd a korlátaidat.

A tizenöt feladat átgondolni segít, és saját új élményeket ad. Mert fontos a tanácsokat tapasztalni is, hogy elhidd, hogy működik, és így valóban be tudd építeni az újat.

A kURZUS MODULJAI

Garantáljuk, hogy ezzel a kurzussal

Amikor csatlakoztam nagyon hamar rájöttem a közösség hasznára. Egyetlen poszt elég volt, hogy lássam, milyen sokat tud segíteni az, hanem a saját fejedben pörögsz. Nagyon jó érzéssel töltött le, hogy hasznosnak találták a hozzáaszólásaimat, megéléseimet. Jó volt hasznára lenni az embereknek. Ferenczi Orsolya titulusa egy hosszúnevú cégnél

Sok éves praxisom alapján állítom, hogy csak azok a nők tudnak továbblépni a magányos hadakozásból, akik előbb VALÓBAN megnyerik a harcot, mégpedig mindhárom fontos területen: A) anyagi biztonság, B) női ellenállhatatlanság, C) önismeret. Várakozni és reménykedni, hogy észreveszik az értékeidet időpocsékolás. Sőt. Bizonyossággal merem mondani, hogy NEM fog működni. Az működik, ha vállalod a változásért a felelősséget.

Joós István

Énakadémia Alapító

elégedett vásárló
0 +

Rólunk mondták

Ahol találkozhattál már velünk:

Bátorság kell ahhoz, hogy be merd látni, hogy talán valóban van még adósságod – a cél előtti 10% a legnehezebb. Másrészt a siker gyakorlatilag biztos, ha a munkát (egyik lépést a másik után) beleteszed. Mutatjuk az utat. 

Az ÉNAKADÉMIA az útonjárok közössége

10 év
tapasztalat

Támogató közösség

100%
online

Mit tartalmaz az ár?

Az online képzés díja:

34 900 Ft

 Mi történik, miután megnyomtam a gombot?

Kattintás után átirányítunk a megrendelő oldalra, ahol bankkártyával vagy utalással vásárolhatsz hozzáférést a kurzushoz.

Opcionálisan személyes Zoom-workshop támogatást is vásárolhatsz hozzá. Új folyamat minden hónapban indul, az online kurzus résztvevőinek erről külön küldünk mindig információt.

Nem kockáztatsz sokat, mert az “Énakadémia Garancia” keretei között kérdés nélkül adjuk a kurzus díját vissza, ha a végén nem vagy vele elégedett.

© 2020 - ÉNAKADÉMIA

ÉNAKADÉMIA

Kicsoda Joós István?

Joós István kapcsolati tanácsadó, aki az elmúlt tíz évben sok ezer embernek segített, két könyvet írt, online kurzusokat állított össze, önismereti módszert fejlesztett, közösséget alapított és több száz videót készített férfi-nő témákban.

Megfigyelése, hogy nincsen univerzálisan helyes férfi és női működés, hanem a férfiak és nők élete három nagy korszakra oszlik – A) minták által meghatározott “titán”; B) magába fordult “tudatos”, C) önmegvalósító “hős” – és ezekben eltérő módon tudunk boldogan résztvenni.

Tanácsa:

  1. értsd, miben vagy,
  2. eszerint próbálj változtatni,
  3. kapcsolódj olyanokkal, akiknek sikerült!