Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Fájdalom, lemondás, hiány, várakozás, bizonytalanság, társadalmi megítélés, megbélyegzés, titok, gyengeség, rombolás, kilátástalanság, az önbecsülés hiánya… 

Kivétel nélkül olyan fogalmak, melyek általánosításként lengik körül egy szerelmi háromszög harmadik tagját. Valószínű tehát, hogy te is találkoztál közülük jónéhánnyal, mint ahogyan az is, hogy ennek jelentős szerepe van abban, hogy itt vagy.

Ebben a tananyagban áthelyezzük a fókuszt az említett negatív aspektusokról az igazságra. 

A leckéket úgy építettük egymásra, hogy azok segítenek egy távolabbi nézőpontból ránézni a kapcsolatra, azonosítani annak alapjait, érteni a férfit és azon keresztül a kapcsolat dinamikáját. Rávilágítanak saját motivációdra és olyan konkrét kapaszkodókat adnak a kezedbe, melyek használatával kiegyensúlyozottabban leszel képes jelen lenni a kapcsolatban.

Amennyiben a feladatokat komolyan veszed, akkor ennek a tananyagnak a segítségével biztosan látni fogod a kapcsolatotok értékét, irányát, és tudni fogod, hogy merre és hogyan tudsz a jelenlegi helyzetből tovább lépni. 

Ezen a ponton kell kihangsúlyozni, – és ez rögtön az elején erős megvilágítása a saját motivációdnak is –, hogy a tananyag a vágyott férfit nem garantálja számodra, és fontos ezt elfogadd. Ha ezzel a gondolattal nem tudsz megbarátkozni, annak magad felé lényeges üzenete az, hogy a szerelmeteknél fontosabb, hogy meg akarod őt szerezni. 

A szeretői kapcsolatnak épp úgy megvan a saját fejlődési íve, mint a független felek induló kapcsolatának, tehát ugyanúgy magában hordozza a beteljesülés vagy a szétválás bizonytalanságát is. Kétségtelen azonban, hogy szeretői kapcsolat esetén a döntést több szempont befolyásolja, melyek egy részére nincs közvetlen ráhatásod. 

Hogy milyen alapokon áll a szerelmed jelenlegi kapcsolata, hogy milyen értékek voltak, vagy vannak benne, az számodra egy adottság.

A te figyelmed nem ezen, hanem kizárólag a férfin és a kettőtök kapcsolatán kell legyen.

Kettőtök és a kapcsolatotok érdekében tehát te tudsz tenni, ebben a tananyagban pedig konkrétan segítünk abban, hogy hogyan. 

A leckéket naponta fogod kapni, de fontos, hogy tudd, ez az út nem lesz mindig könnyű, és nem is ér véget a kurzus elvégzésével. Ezért ha elfogadsz egy tanácsot, ne maradj sem közben, sem utána egyedül a kihívásokkal. Legyen valaki, aki ért, akiben bízol, aki tudja min mész keresztül, aki támogat, aki átsegít a nehezebb pillanatokon. 

Nos, ha készen állsz indulhatunk. 

Elsőként hallgasd meg Joós István magyarázatát, mely egy egészen más nézőpontból világítja meg a szeretői kapcsolatokat. Leckék

SzV #4 – Mutasd magad!

Ne foglalkoztasson, hogy milyennek kellene lenned. Aki valójában vagy értékesebb minden jelmeznél.

SzV #5 – Ne tervezz!

Ha a jelenben tudsz maradni, akkor tudod megmutatni igazán, milyen is lenne veled a közös élet.

SzV #6 – Csábíts!

Ha ebbe a feladatba őszintén beleteszed magad, értékes kincsekre fogsz találni. Valóban gazdagabb leszel.

SzV #7 – Adj!

A legtöbb félreértésre okot adó téma, hogy mit, mikor, hogyan, meddig adj.